AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
elemzések

tagoknak, 10% díjkedvezmény.Az elemzések megrendelhetők!

A szolgáltatáshoz tartozó űrlap kitöltésével...
(Kattintson az elemzés neve melletti "megrendelem" feliratra.)

További tájékoztatást a megrendeléskor adunk,
vagy érdeklődhet az ügyfélszolgálatunk
telefonszámán: 30 820-1008
és e-mail címén: info@asztralfeny.hu
Lepje meg Önmagát vagy
rokonát, kedvesét, ismerősét.


Terjedelme: 10-13 oldal
Díja: 5000 Ft

megrendelem

RÉSZLETEK egy előző élet horoszkópból:

Alapadatok:

Születési dátum : 1950.12.15
Születési idő : 04:20:00
Zóna/Nyár : -1/0
Csillagidő : 10h 16'1"
Hosszusági fok : -20°47'
Szélességi fok : 46°50'
Házrendszer : Placidus
Kifejtés típusa : Karmikus
Csillagjegye : Nyilas
Ascendense : Skorpió
Rejtett ascendens : Halak
Uralkodó bolygója : Mars, Plutó
Aura színe : kék, sárga, bíbor
Tarot lapja : 3

Képletkontúr kifejtése

....

Az Ön képletében a bolygók többsége a keleti félégen áll. Ez arra utal, hogy a Nap hatalmas tettereje és vágykielégülése már korán, fiatalon képes megteremteni azt a sajátos életfeltételt, amely szinte egész életére kihatóan meghatározza egzisztenciáját. Ön az úgynevezett "selfmade man", avagy aki mindenáron tevékenykedni akar. Az aktivitás a legtöbb esetben sokkal inkább belsőfűtöttségű, semhogy az akarat és képesség közti helyes arány érvényesülni tudjon, avagy a gondolat és a megvalósítása közt. Aszerint, hogy mely planéták helyezkednek a többségükben keleten állók között, lehet következtetni nagy fantáziára, melyet kitartó tetterő is támogat, vagy egyszerű megszállottságra, politikai, vallási fanatizmusra, illetve korai eljegyzettségre a művészettel, tudománnyal, stb... a jegytől függően.

....

Az Északi csomó a Halakban /a Déli csomó a Szűzben/
Az Ön előző élete
Mániája volt a rend, a módszeresség, a racionalitás, a praktikus részletezés. Szerelmi kapcsolataiban az ész dominált a szív felett. Valószínűleg előző életét számolással, válogatással, osztályozással töltötte. Lehet, hogy Descartes korában inkarnálódott, vagy talán Pythagoras asszisztense volt. Röviden: az átfogó négyzete teorémájának bajnoka volt, de kissé elhanyagolta a szív dolgait.

....

Az Ön célja
Ez az élet arra kötelezi, hogy ugorja át az intellektuális sorompókat és fedezze fel az ismeretlen határait. Minden bizonnyal ki kell fejlesztenie emócionális képességeit. Meg fog nyílni a kitapinthatatlan világa előtt és fel fogja fedezni váratlan örömeit. Párkapcsolatában a szív törvényei fognak uralkodni, nem az észé.

....

A Felszálló Holdcsomópont a HALAK-ban
Ön valószínűleg azok közé az emberek közé tartozik, akik a legtöbb földi tapasztalattal rendelkeznek, és a legtöbb inkarnációt már maguk mögött tudhatják. Elképzelhető, hogy ez lesz az utolsó földi élete és egyben legnehezebb életfeladata. Az Ön karmája a spirituális ismeretszerzés. Arra kell törekednie, hogy racionális ismereteit szellemi tapasztalatokkal gazdagítsa, és nyitottá váljon a megmagyarázhatatlan dolgok iránt. Előző életeiben elsősorban értelmi képességeit fejlesztette, gyakorlatias gondolkodása és logikus észjárása segítette abban, hogy a hétköznapi élet problémáival könnyen megbírkózzon. Igyekezett mindenre kézzelfogható magyarázatot találni, érdeklődése kizárólag racionális dolgokra irányult. A legkisebb, mások számára talán jelentéktelen apróságokat is észlelte. Jelenlegi problémái éppen ebből adódnak, a legkisebb kellemetlenség felborítja lelki nyugalmát. Törekednie kell arra is, hogy ne vesszen el a részletekben, erre ugyanis hajlamos, néha a fától nem látja az erdőt. Hagyatkozzon gyakrabban megérzéseire, logikája sokszor cserben hagyja. Ebben az inkarnációban többször tapasztalhatja, hogy a racionális gondolkodás nem az Ön területe. Nehézségei lehetnek azzal is, hogy aprólékosan kidolgozott terveit realizálja. Kénytelen lesz nagyobb szerepet tulajdonítani a véletlennek és a megmagyarázhatatlan dolgoknak. Előző életeiben mindent szabályszerűen eltervezett, pillanatnyi ötleteknek és vágyaknak kevés szerepet tulajdonított. Képességeit ezzel nagymértékben behatárolta. Azzal a céllal született, hogy tehetségét maximálisan kibontakoztassa, és a szabályoktól és társadalmi elvárásoktól függetlenítse magát. Gyakran előfordul Önnel, hogy számításai nem válnak be, tervei füstbe szállnak, és nézeteit környezete elutasítja. Gyakran kerül összeütközésbe a környezetével, elképzeléseiben nem talál külső támaszt. Talán arra is rákényszerül valamikor, hogy elszigetelten éljen. Előző életeiben partnerét sokszor tárgyként kezelte, igyekezett érdekkapcsolatokat teremteni. Nem volt bátorsága ahhoz, hogy érzelmeit fölvállalja, mindig célszerűen, "okosan" viselkedett. Ma is nehezére esik felszabadulnia saját korlátai alól. Előző életeiben túl kritikusan ítélte meg az embereket, jelenleg több toleranciát kell gyakorolnia.

....

A Holdcsomópont a jegyekben
Az Ön Felszálló Holdcsomópontja: a Halakban van.
Az Ön Leszálló Holdcsomópontja: a Szűzben van.
Ezzel a holdcsomópont-állással kezd az ember - megelőző sok életének következményeként -tudatára ébredni saját makacsságának. Ezért, éppen a tudat számára, ez a legnehezebb holdcsomópont-állás, amivel meg kell küzdeni. Az ember ráébred arra, hogy magatartásmintái mennyire ártalmasak számára, és mégis nagyon nehéz tőlük megszabadulnia. Korábbi életeiben egy véges univerzumot képzelt el, ahol mindennek meghatározott rendje volt. Most azonban megtudja, hogy az igazság addig terjed, amíg azt - korlátozottan - érzékelni, felfogni képes. Újra és újra szembekerül szituációkkal, körülményekkel, emberekkel és eseményekkel, amik (akik) arra kényszerítik, hogy feladja anyagiságát és ragaszkodását magatartásmintáihoz. Ennek ellenére mindig megkísérli (akár a pisztráng, ami íváskor csak ár ellen úszik), hogy a természet erőihez ellentétes irányból közelítsen. Mindig a rendet keresi. Olyan erősen kívánja a szigorú szabályokat, hogy azok betartása vagy megteremtése érdekében szükségleteket nyom el, ezáltal feszültséget okozván saját belsejében, bels ő szerveiben, amivel még egészségügyi zavarokat is okoz önmagának. Mindig arra törekszik, hogy azt tegye, ami helyénvalónak látszik, mert mindenképpen a "tisztes személy" benyomását akarja kelteni és megőrízni.

....


Terjedelme: 10-13 oldal
Díja: 5000 Ft

megrendelem


További, egyéni összeállítású csomagokról és kedvezményekről
érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon:
e-mail:info@asztralfeny.hu,
telefon: 30 820-1008


AsztrálFény - ezoterikus parapszichológia
Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 30 820-1008
Könyvelési feladatainkat a NAVUS 2000. Bt. látja el.
© 1998 - Minden jog fenntartva!

Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

Google PageRank


hirdetés
AsztrálFény Asztrológia