AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
-Új AsztrálFény oldal
2024. Március

Hírmondó:
AsztrálFény
Ezoterikus Stúdió
» elérhetőségek
» adatvédelmi nyilatkozat



Online Látogatók:

Adminisztrátor (0)

Regisztrált látogató (0)

Vendég (5)

Összes regisztrált:
10929



Ajánlott oldalak:
Astrológia Nostra 
Mantra iskola 
Spiritualitás 
Napkapu 
Infosystem 







A hónap száma: 03
03

Minden egyes hónap, a neve melett a számával is jellemezhető.

Ez azt jelenti, hogy a saját számának megfelelő rezgést hordozza és a saját rezgésének megfelelő képességet erősíti az emberekben. Ennek a hatásának erőssége függ attól is, hogy az adott rezgés milyen erősen képviselteti magát az ember születési képletében.



AsztrálFény ezoterikus parapszichológia
» AsztrálFény... «
Nagyon jó, hogy itt vagy
kedves Vendég!

Örülök, hogy itt vagy, ezen a szép márciusi, déli órában!
Az első tavaszi hónap olyan, mint a belégzés eleje. Már elkezdődött a Felébredés. Az életenergiáid most aktívizálódnak és a tested mélyéről elindulnak a mozgást, az érzelmi felpezsdülést és az új gondolatokat segítő útjukra. Ez a márciusi hónap segíti a sejtmegújulást. Ebben a hónapban már fokozott lehetőséged van arra, hogy elkezd Önmagad lehetőségeinek az átgondolását és előretekints a jövőd várható alakulására. A nappalok hossza lassan eléri az éjszakák hosszát. Ez is jelzi, hogy a tavasz eleje az energiák készültségbe állításának az ideje. Már itt az idő, hogy felkészülj a jövődre. Mi lenne a jó, az előrevívő, a lelkedet jobbító? De érdemes azt is átgondolni mik vannak a tarsolyodban, amiket elővehetsz és használhatsz, amik a jövődet segítő ezközeid lehetnek.

Most 12 óra, 18 perc van. Ebédidő van, remélem nem feledkeztél meg róla!

»» ITT bejelentkezhetsz, ha már regisztrálva vagy.

»» ITT pedig regisztrálhatsz, ha úgy gondolod ...

Regisztrációd után, havi hírlevelünkben értesítsünk az újdonságokról, bejelentkezés után pedig hozzáfér- hetsz olyan oldalak tartalmához is, amiket csak regisztrált Tagjainknak teszünk lehetővé.

AsztrálFény Spirituális Ezoterika

AsztrálFény Mágus

AsztrálFény Mágus!

Telepatikus érzékelés!

Próbáld ki...

AsztrálFény Üzenőfal AsztrálFény
Üzenőfal
Itt az üzenőfalon üzenhetsz bárkinek aki látogatja az AsztrálFény oldalakat, megoszthatod vele gondolataidat.

Legutóbbi üzenet:


Patics - AsztrálFény adminisztrátor
2024.01.15. 21:12:44


AsztrálFény
Jóga
"Több évezredes tapasztalat és a mai mindennapos tapasztalat bizonyítja, hogy a jóga sok-sok olyan, évek vagy évtizedek óta fennálló ideges, neorotikus panaszt szüntetett meg, ami ellen az orvosságok hatástalanok voltak."

Dely Károly


Mai mese

Cukorkakészítő


Szerző:
ismeretlen szerző


Halak hava
Halak

feb. 19-től
márc. 20-ig

Mottó:
Én hiszek.
Nagyfokú érzékenység jellemzi, ezért mások érzéseire, gondolataira élénken reagál. Tudatalattijával felfogja a környező világ üzeneteit és ugyanígy képes arra, hogy másokra hatást gyakoroljon. Az élet teljességében szinte feloldódik, és semmilyen anyagi dolog nem tartja béklyóban. Ez megnehezíti számára, hogy felbecsülje a dolgok valódi értékét. Befelé fordul és sodródik az élettel. Nehezen hoz döntéseket, kerüli az összeütközést és gyakran szenved az igazságtalanságtól. Mivel álomvilágban él, néha elveszti kapcsolatát a valósággal.

>>>bővebben...


Március száma a 3-as. A 3-as szám az anyaság a termékenység,  a beteljesülés, a könnyedség, és a társasági élet száma. Március hónapra ezek a jelentések  mind jellemzőek. A 3 hónapos nélkülözés és a természet alvó állapota után, most új életre kel minden. A nyövények és állatok egyaránt. A Földanya ebben az évszakban megmutatja mit jelent a termékenység, és a szépség. Ebben a hónapban egyre melegebbek lesznek a nappalok és nekünk is egyre jobb kedvünk lesz, mivel a nap is egyre többet süt. Ez a hónap alkalmat ad a kirándulásra és a társasági összejövetelekre és könnyed beszélgetésekre, ami a 3-as számhoz kapcsolódik. Mivel ez az anya és a háziasszonyok, az otthon melegének száma is, így ez a hónap alkalmat ad a tavaszi nagytakarítás megkezdésére, hogy otthonunk is új életre kelljen. A 3-as szám nekünk embereknek azt tanítja, hogy mennyire fontos egymás feltétel nélküli elfogadása és szeretete, úgy ahogy a tavaszi napsütés is feltétel nélkül minden élőlény számára a szerető gondoskodást jelenti. Az év elején elkezdett munka most teljesedhet ki előszőr, most jelenik meg az első jele annak, hogy érdemes volt kitartóan dolgoznunk, mert munkánk meghozza várva várt gyümölcsét.

AsztrálFény
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on! Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel.

AsztrálFény
AsztrálFény - Ezoterikus Stúdió
Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 06-30 820-1008
© 1998 - Minden jog fenntartva!

Az AsztrálFény oldalak az Internet Explorer böngészőre vannak optimalizálva.

hirdetés


 
AsztrálFény nyitó oldal AsztrálFény nyitó oldal

 

Kedves Vendég!

Még nem vagy bejelentkezve.
»»
Bejelentkezés
««

Ha még nem vagy regisztrálva:
»»
Regisztráció
««

Jelenleg rajtad kívül
4 vendég
nézegeti az
AsztrálFény
oldalakat

 
Fent vagyunk a Facebook-on is!
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on!
Ha tetszik ez az oldal
ajáld másoknak is ...

 
Szellemtani tudnivalók

Az ember hite az anyagtól függetlenül létező szellemvilágban, amelyek test nélkül, mint kísértetek ,entitások. tartózkodnak az alsóbb régiókba, vagy Angyalként az asztrálrégió alsóbb szintjén. Az emberek médium útján a halottak szellemével tudnak érintkezni, "szellemidézés" formájában.
 
 
Partnerprogram

  Pénz...
   Pénz...
    Pénz...
Partner program
Legyen a
partnerünk!

Keressen pénzt,
a mi segítségünkel!
»klikk...«
info@asztralfeny.hu