AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
-Új AsztrálFény oldal
Kincsesbánya - ezotérikus írások Kincsesbánya
Az AsztrálFény - ezotérikus parapszichológia oldalaihoz
kapcsolódó írások, olvasmányok, kivonatok,
jegyzetek, képek, stb.


Vissza a  témakörhöz

911: a fenevad új száma

Erre a kincsre eddig 19519 alkalommal voltak kíváncsiak.


911: A FENEVAD ÚJ SZÁMA

DÁTUM ÉS SZÁMMISZTIKAő

Mi a közös New York államban, Afganisztánban és a World Trade Centerbe elsőként becsapódó repülőgép utasainak számábanő Vagy az amerikai segélyhívó telefonszám, Ramzi Yousef (1993-ban ő irányította a WTC elleni terroristatámadást – a szerk.) neve és a Pentagon közöttő Nyilván sokan és sokáig nem fogják elfelejteni 2001. szeptember 11-ét és ami akkor New Yorkban, illetve Washingtonban történt. De valami más is van a háttérben, valami sokkal ördögibb… A New York-i WTC katasztrófa kapcsán többen felvetették, hogy a dátum a célpontok és az időpontok kiválasztása nem volt véletlen.

Szeptember 11-el összefüggésbe hozható jó néhány esemény, amelyek közül a legjelentősebb, hogy ezen a napon kezdték a Pentagon épületének építését, illetve ez a nap Afganisztánban a nemzeti egység megalakulásának a napja.

De íme néhány esemény időrendi sorrendben:

1609 szeptember 11: Henry Hudson e napon fedezte fel Manhattant.

1922 szeptember 11: a Palesztina feletti brit mandátum kezdete

1941 szeptember 11: e napon kezdődik meg annak az ötszöglető épületnek az építése amely később Pentagon néven az amerikai hadügyminisztérium székháza lesz.

1948 szeptember 11: meghal a pakisztáni iszlám köztársaság alapítója.

1952 szeptember 11: Konrad Adenauer német kancellár ezen a napon írta alá zsidók jóvátételéről szóló megállapodást.

1964 szeptember 11: ettől kezdve Afganisztánban szeptember 11. a nemzeti egység megalakulásának a napja. Mindehhez hozzáfőzhetjük azt, hogy New Yorkban a tőzóltók, a mentők, és a rendőrség hívószáma a 911.

És, hogy mit higgyünkő - azt mindenki saját maga kell eldöntenie, de talán mégsem véletlen, hogy szeptember 11-én történt az egész világot megrendítő esemény, amelynek kapcsán íme jó pár érdekesség a számmisztika világából:

A támadás dátuma szeptember 11, vagyis 9. 11. 9+1+1=11. Szeptember 11. az év 254-ik napja, 2+5+4=11. Szeptember 11. után már csak 111 nap van hátra az évből.

Közismert, hogy az első becsapódó gép az American Airlines 11-es járata volt a fedélzetén 92 fővel, vagyis az utasok számának számjegyeit a 9 és a 2 -t összeadva szintén a 11-es számot kapjuk. Az csak érdekesség lehet, hogy ez a gép egy 110 emeletes épület 90-edik emeletébe csapódott be, amit ha elosztunk 10-el akkor a 9 és a 11-es számokat kapjuk. Hogy a véletlenekkel még se lehessen mindezt magyarázni a második gép 18 perccel az első gép becsapódása után fúródott a második épületbe. A 18 perc számjegyei az 1+8 összesen 9-et adnak. Ezen a gépen összesen 56 fő volt, vagyis 5+6 az 11. Ez a gép 9 óra után 2 perc 54 mp-kor csapódott be vagyis ott a 9-es is és persze a 9+2=11. Míg a másodpercek számjegye ismét a 9-est adja. A déli torony 65 perccel az első becsapódás után omlott össze vagyis 6+5 az 11. Ráadásul ez még csak a kezdet: A Pentagont részben leromboló gép utasainak száma 65, 6+5=11. Noső Azt mondják ez Hihetetlen és mindez csak véletlenő Lássuk hát tovább: New York állam 11.-ként lett az Amerikai Egyesült Államok tagállama, New York City pedig szintén 11 bető. Afganisztán (angolul Afghanistan), The Pentagon, George W. Bush, Mohamed Atta, Ramzi Yousef, a felhőkarcolók (angolul skyscrapers) mind-mind 11 betőből állnak.

Az amerikai segélyhívószám a 911, - amelyről fentebb már szóltunk számainak összege szintén 11. A WTC ikertornyai pont úgy néztek ki egymás mellett, mint két egyes, vagyis 11. Nem túl sok “véletlen” egybeesés ez egy kicsitő

És, hogy mi mindent fognak még kitalálni a dátum és számmisztika hívei, talán hamarosan azt is megtudhatjuk majd. A numerológia, a számok titkos értelmének tudománya, egyébként jól ismeri a 11-es számot. Pozitív értelemben kihívást és stratégiát jelent, ám negatív oldalról árulást, rejtett ellenséget, sok nehézséget és áldozatot a siker elérése előtt.

Ismeretlen Internetes forrásból
2004-04-11


Ennek az írásnak a tetszési indexe: 4.8   (4 értékelés alapján)
Kérlek értékeld ezt az írást , klikkelj az értékelésednek megfelelő csilllagra,
majd a mehet gombra... köszönöm!

  

Vissza a  témakörhöz


AsztrálFény
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on! Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel.

AsztrálFény
AsztrálFény - Ezoterikus Stúdió
Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 06-30 820-1008
© 1998 - Minden jog fenntartva!

Az AsztrálFény oldalak az Internet Explorer böngészőre vannak optimalizálva.

hirdetés


 
AsztrálFény nyitó oldal AsztrálFény nyitó oldal

 

Kedves Vendég!

Még nem vagy bejelentkezve.
»»
Bejelentkezés
««

Ha még nem vagy regisztrálva:
»»
Regisztráció
««

Jelenleg rajtad kívül
5 vendég
nézegeti az
AsztrálFény
oldalakat

 
Fent vagyunk a Facebook-on is!
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on!
Ha tetszik ez az oldal
ajáld másoknak is ...

 
Az egészség

Hogyan maradhatunk egészségesekő Hogyan szabadulhatunk meg betegségeinktőlő Pontosan milyen összefüggés van lelki és egészségi állapotunk közöttő Seth gondolatai erről a kérdésről rendkívül értékesek voltak Robnak és nekem, csakúgy, mint mindenki másnak, aki megismerkedett velük.
 
 
Partnerprogram

  Pénz...
   Pénz...
    Pénz...
Partner program
Legyen a
partnerünk!

Keressen pénzt,
a mi segítségünkel!
»klikk...«
info@asztralfeny.hu