AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
-Új AsztrálFény oldal
Kincsesbánya - ezotérikus írások Kincsesbánya
Az AsztrálFény - ezotérikus parapszichológia oldalaihoz
kapcsolódó írások, olvasmányok, kivonatok,
jegyzetek, képek, stb.


Vissza a  témakörhöz

Sors a tenyérvonalakból

Erre a kincsre eddig 17412 alkalommal voltak kíváncsiak.


Női kezeken a Vénusz-öv, amely elágazással, vagy anélkül, félkör alakban a középső ujjat a gyűrűsujjal köti össze, az óriási érzékiség biztos jele. Amennyiben ehhez még a feltűnően kiemelkedő Vénusz-domb is járul, amely a hüvejkujj alatti kiemelkedés, a már túlzott jelentősséggel bíró szexuális élet mutatója, tulajdonosa ellenállhatatlan vonzerővel rendelkezik. Ha a nő szívvonala a fentiekkel párosulva széles és halvány, biztosak lehetünk természetellenes szexuális praktikáiban. Kilengésekre hajlamos asszonyok keze húsos, vastag, életvonaluk kettőzött, hosszú, tenyerük és vonalaik alapszíne rózsaszínes. Altalában elmondhatjuk, hogy a gyengébb vagy erősebb ösztöni élet a tenyér kiemelkedéseiben, az úgynevezett dombokban láthatóak.

A férfiak mutatóujja
A mutatóujj általában az életerőre és céltudatosságra enged következtetni. Betegesen gyenge jellemű, vagy akár idiotizmusra hajlamos embereknél feltünő, hogy alig van hüvelykujjuk, vagy eleve megnyomorított hüvelykujjal születnek. Az akarat és a logikai készség hiánya mutatkozik meg ilyen esetekben. Érdekes, hogy az epilepsziás rohamok alatt a beteg pont a hüvelykujját szorítja görcsösen össze.Tudományosan bebizonyították, hogy a hüvelykujj agyunk bizonyos részeivel áll kapcsolatban, amelyek a logikus gondolkodás és az akarat irányítói. Ebből következtethető tehát, hogy azok a férfiak, akiknek kezük méretéhez viszonyítva feltűnően széles, hosszú hüvelykujjuk van, különleges céltudatossággal, akaraterővel rendelkeznek.Ha a hüvelykujj húsos, puha, ez az érzékiséggel párosult élvhajhászás jele, ha a hüvelykujj keskeny, hosszú, de csontos, tulajdonosa magabiztos, büszke, életerős.

A hüvelykujj felosztása, ezek méretei a tenyér méreteihez viszonyítva sorrendben a következőket árulja el:
Az első perce, amelyet körömpercnek is hívunk az értelem és tudás, középső perce az érzelmi élet, míg alsó perce vagy gyökere az érzékiség mutatói. Férfi kezekben is felfedezhetjük a Vénusz-dombot, amelynek nagysága, húsossága a nőkéhez hasonlítható módon erős ösztöni életre enged következtetni. Az, ha a férfinak kicsi, nem feltűnő hüvelykujja van, bátortalan, döntésképtelen, bizonytalan emberre utal. Kicsi és puha, húsos hüvelykujj türelmes, érzelmeskedő, értelmét kevésbé használó férfi jele. Kicsi, de kemény hüvelykujj a diplomácia készségre utal, aki nehezen hoz ugyan döntéseket, de céljait mégis ügyességével, körültekintéssel éri el. Nagy méretü hüvelykujjak mindig erös egyéniségek mutatói, ezek az emberek érvényre juttatják céljaikat az életük minden területén.
Szögletes formájú hüvelykujj-köröm praktikus beállítottságú, munkáját szerető, céltudatos emberre utal, ha a köröm hegyes, felfelé törő, vagyonos, kereskedő-típussal állunk szemben. Megkülönböztethetőek például a művész és a kereskedő hüvelykujjai.
A művész hüvelyukujja finoman ívelő, nem túl vastag, de nem is kemény, viszonylagosságában is illik a kéz méreteihez. A kereskedő hüvelykujja feszes, erőteljes, csontos.
Amennyiben a hüvelykujj felső perce aránytalanul rövid, álhatatlanságra, türelmetlenségre, hiszékenységre utal.
Minél hosszabb a hüvelykujj felső porca, annál céltudatosabb viselőre mutat, ha viszont ez a porc aránytalanul hosszú, a másokon való uralkodási vágy lesz a döntő, ők csak olyan emberekkel képesek együtt élni, akik alávetik magukat akaratuknak. Ha például egy házaspár férfi és női tagja feltűnően hosszú első hüvelykujj perccel rendelkezik, házasságuk inkább harctérre emlékeztet, mint együtt élésre, mindketten érvényre szeretnék vinni erőteljes akaratukat. Ebben a vonatkoztatásban is megállapíthatjuk, hogy eltérő méretű hüvelykujjú emberek könnyebben tudnak együttélni, mint hasonló adottságokkal rendelkezőek.


...élvhajhász-e társam?

Azok a férfiak, akiknek kidomboruló, erőteljes Vénusz-domb taláható tenyerükön, amely még kisebb-nagyobb vonalakkal is díszített,valamint alsó hüvelykujjpercük vastag és húsos,a szerelemben a változtatások hívei. Érzékiségük kevés határt ismer. Ezek a férfiak nem a hűséges típusba tartoznak. A legjobb férjek azokból lesznek, akiknek Vénusz-dombjuk alig látható, arányosan hosszú a hüvelykujjuk és alsó perce nem feltűnően vastag. Amennyiben még a hüvelykujj-körmük inkább szögletes, mint hegyes, ragaszkodó típussal állunk szemben.

...és jelleme tekintetében ?

A tenyér vonalai képet adhatnak társunk jelleméről. Itt nincs különbség a nők és a férfiak értelmezése között. Férfiak, akiknek erőteljes a Vénusz-dombjuk, hegyesen felfutóak ujjaik, felső hüvelykujj-percük rövid, hajlamosak a hazugságra és a megtévesztésre. Az asztalon összezártan nyugvó kéz viszont egyenes egyéniségre utal. Erőteljes férfi-kezek, amelyeket tulajdonosa szétterpeszett ujjakkal, mintegy fenyegetően helyez elénk az asztalra, hatalomvágyról és az őszinteség hiányáról árulkodnak. Felfortyanó, dühkitörésekre hajlamos férfiak ujjai szélesek, körmeik szögletes formájúak. Erőteljesebb indulatosságra utal, ha az ujjak alatti dombok erős vonalakkal átszőttek. Kicsapongó, hűtlenségre hajlamos emberek hangsúlyos Vénusz-dombbal és vörös, erőteljes életvonallal rendelkeznek.

Ismeretlen Internetes forrásból
2011-01-15


Ennek az írásnak a tetszési indexe: 4   (2 értékelés alapján)
Kérlek értékeld ezt az írást , klikkelj az értékelésednek megfelelő csilllagra,
majd a mehet gombra... köszönöm!

  

Vissza a  témakörhöz


AsztrálFény
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on! Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel.

AsztrálFény
AsztrálFény - Ezoterikus Stúdió
Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 06-30 820-1008
© 1998 - Minden jog fenntartva!

Az AsztrálFény oldalak az Internet Explorer böngészőre vannak optimalizálva.

hirdetés


 
AsztrálFény nyitó oldal AsztrálFény nyitó oldal

 

Kedves Vendég!

Még nem vagy bejelentkezve.
»»
Bejelentkezés
««

Ha még nem vagy regisztrálva:
»»
Regisztráció
««

Jelenleg rajtad kívül
18 vendég
nézegeti az
AsztrálFény
oldalakat

 
Fent vagyunk a Facebook-on is!
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on!
Ha tetszik ez az oldal
ajáld másoknak is ...

 
A kreatívitás

Tehát a karma nem sorsszerő, nem előre elrendelt, hanem saját képességünket jelenti, azt, hogy alakíthatjuk és megváltoztathatjuk sorsunkat. Kreatív, mivel magunk határozhatjuk meg, hogy hogyan és miként cselekszünk. Mi magunk idézhetjük elő a változást, a jövő a saját kezünkben van, a saját szívünk dönt felőle.
 
 
Partnerprogram

  Pénz...
   Pénz...
    Pénz...
Partner program
Legyen a
partnerünk!

Keressen pénzt,
a mi segítségünkel!
»klikk...«
info@asztralfeny.hu