AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
-Új AsztrálFény oldal
Kincsesbánya - ezotérikus írások Kincsesbánya
Az AsztrálFény - ezotérikus parapszichológia oldalaihoz
kapcsolódó írások, olvasmányok, kivonatok,
jegyzetek, képek, stb.


Vissza a  témakörhöz

Daemon Soul

Erre a kincsre eddig 16354 alkalommal voltak kíváncsiak.


Daemon Soul, magyarul Daemon Lélek egy olyan lelket jelent amelynek tudatossága tudat-tartalma magában foglalja a Természetet a Termeszeti-tudatossagot mint Egészet. Másszóval a tudat magában foglalja a tudatát mindannak ami a termeszetben létezik....az ásványoknak, a növenyeknek, az állatoknak es mindannak ami él amitől az az egység amit termeszetnek hivunk letezik. Ugyanakkor magaban foglalja az egesz osszetartozasanak tudatat is. Tehat Daemon-Lelek egyszeruen Termeszeti Tudatot és Egységet hordozó lélek az emberi tudatossag szintjen. A TEREMTÉS EGÉSZE a tudatban van, része a tudatnak, és ezáltal a TEREMTőHÖZ való közelség egy belső intuitive módon közvetlen és direkt. Mindenféle tudatos meggondolás vagy konceptuális meghatározás nélkül....egyszerüen csak természetesen igy VAN ilyen a tudat alapveto strukturája.....

Valójában minden tudat/lélek eredetileg termeszeti tudat volt. Az emberi tudat is, tehát az emberi lelek is termeszetesen ilyen eredetileg. A daemon-lelkek annyiban kulonboznek a tobbi emberi lelektol hogy bennuk ez a termeszetes termeszeti tudatossag MÉLYEBB ÉS KONKRÉTABB mint általában.

A kapcsolat a természettel, különösen a növényekkel és állatokkal, azok tudatával szorosabb, erősebb és számukra az üzenetek megértése egyik tudatossági forma és a másik között könnyebb és direktebb, gyakran megtörtének anélkül is hogy az illető emberi tudatos tudatával tudna erről, vagy akarná, mert mindez nem a tudatos tudaton keresztül történik.

A sámánok tudatossága tipikusan ilyen, csak nekik természetesen mindez immár az emberi tudatos tudatba is beépült, mondjuk úgy ők tudják hogy tudják.

A Daemon Lelkek feladata az emberi szinten a természettel való kapcsolat tudatos fenntartása, kommunikáció kialakitása, és a kölcsönösség és egyenlőség az összetartozás és egymásrautaltság tudatos ujraélesztése - ennek a ténynek intellektualis emberi szinten való megértesenek kiepitése, vagyis tanitása, és meggyógyitása a torzulásoknak a kollektiv emberi tudatban.

A Daemon Lelkek alapvetően intuitivak, jobb oldali agyféltekés hangsúllyal. Ezek a lelkek szerves része az emberi világnak, mindig is azok voltak a kezdetektől, belulről egyenlő részként 'tanitanak' nem felülről hatalom vagy pozició helyzetből. . A tanitás lényege éppen az abszolut egyenlőség ugyanis....egyenlőség nemcsak egymással hanem a teremtés = természet minden lényével és résztvevőjével.

Ez a lélekcsoport eredetileg a Sziriuszról származik. A Sziriuszon a tudatosság relativan sokkal magasabb volt mint a Földi homo-szapiens formában. A Sziriuszon nem létezett olyan fokú anyagba zártság mint a Földön. A molekularis sőrősége a manifesztált anyagnak különböző volt, és a lélek sokkal nagyobb szabadságot élvezett sokkal kevésbé azonosult egy adott megnyilvánulási formával, tehat a tudat sokkal konyebben manifesztálta az összetartozás az egység tudatát annak ellenére hogy individuális lélek volt.

A Földi evoluciós fejlődés emeléséhez érkeztek segitségül ezek a lelkek, és tudatosságuk magas szintjének mintegy belekeverésével a Földön kialakult tudatossági formák közé megtörtént az az evoluciós ugrás amit a tudosok mai napig 'hiányzó láncszemnek' hivnak. A ma ismert homo-sapiens kialakulasa.

A Daemon Lelkek nem kizárolag emberi formát öltöttek csupán. A delfinek például a másik csoport ahol nagy számu Daemon Lélek honosult meg, és sokan az emberi formában állandosult Daemon Lelkek közül elsőre a delfin formát választották a Sziriuszról való átplántálódás után, és csak később léptek át az emberi fizikai formában való evoluciós fejlődésre. Ugyanakkor minden földi életforma tartalmaz mai napig is Daemon Lelkeket nagyon kis számban akik azt a feladatot töltik be hogy az egység tudatosabbá válhasson az emberi es a természeti tudatosságok között tehát ők mintegy a másik oldalról próbálnak segiteni.

A homo-szapiens az emberi evolucios forma szimbolikusan az Ikrek jeggyel kapcsolhato. Az evolució a lineáris bal agyon keresztul hangsulyozódik ebben a formában, és ennek polaritása egyensúlypontja termeszetesen a jobb oldali absztrakt, intuitive agy. A delfinek például kifejezetten jobb oldali agyféltekesek és evoluciojuk ezért alapvetően különbözik az emberitől. A Daemon Lelkek is kifejezetten jobb oldali agyféltekesek, tehát sokkal könnyebben alkalmazkodnak a delfinek tudatosságához, viszont az Isteni terv termeszetesen az egyensúly megteremtése a Földön. Tehát a Daemon Lelkek az emberi evolució kiegyensulyozására hivatottak, az intuicio az egység és az egyensuly kialakitásáat vállalták el a kollektivban feladatukként.

A Daemon Lelkek ezt hivatottak megteremteni és megtanitani az emberi vilagban, megtanulni az emberi lét bal agyféltekes kommunikácioját és életvitelét, s mintegy leforditani emberi linearis szavakra vagy más egyéb emberek által érthető kommunikácios áttételes formákra (zene, képzőmővészetek stb. stb.) azt amit a jobb oldali agyféltekével egyszerüen belül csak 'tudnak'.

A Daemon Lelkek alapvetoen introvertaltak, természetből csendesek, szégyenlósek, nagyon privátok, és nagyon sok minden ami a a 'technikai' világ része az igazábol kifejezetten 'idegen' nekik. Ez nem azt jelenti hogy nem tudják megtanulni kezelni és értékelni ezeket a dolgokat, de EZEK SOHA nem központi értékek számukra. Csak elfogadják őket az adott élet részeként, de egyfajta gyakran egyébként titkolt érdektelenség van bennük ezek iránt a dolgok iránt. Azért titkolt mert nem akarják megbántani a többiek ezzel kapcsolatos érzéseit. Amiről például meg lehet ismerni őket az emberi életben, ők azok akiknek erőfeszitésbe kerül emlékezni hogy milyen gyártmányú a kocsijuk vagy a tv-juk vagy valami ami legtobb ember számára jelentős ezen a téren. Végtelenül érzékenyek és empatikusak amit nem biztos hogy mások érzékelnek ugyanakkor. A termeszetben érzik igazán otthon magukat. A növényekkel és állatokkal egy különleges kapcsolatuk van, amit egyébkent nem tudnak feltétlenül tudatosan. Már csak azért sem mert fogalmuk sincs hogy másoknak ez nem igy van, másoknak nem ilyen a belső valósága. A kocsijuk márkájára nem, de az ég szinére, a fák formájára, az állatok szemének érzelmi kifejezésére és más emberek érzelmi atmoszférájára abszolut pontossággal emlékeznek akár évtizedek távlatábol is.

Állatokkal és növényekkel egy érdekes jelenség alakul ki köröttük, a speciális kapcsolat miatt ami eleve megvan bennük akkor is ha nem tudják tudatosan. A növények egyfajta 'virágzásnak' indulnak köröttük, és ami a legérdekesebb hogy az állatok mintegy leveszik egyébkent termeszetes védelmi védekezési mehanizmusukat. Kóbor kutyák vagy macskák kifejezetten 'rájuk találnak' .

Amit meg kell érteni ezzel kapcsolatban az az hogy Daemon Lelkek az emberi társadalomban természetesen ugyanúgy elvesztétték tudatos kapcsolatukat önnön lényegükkel ahogy az emberiség nagy része a természetellenessé vált hosszú évezredes kondicionálások miatt. Tehát legtöbbjük nem tudja tudatosan ezt a kapcsolatot, és csak érzésként kósza érthetetlen reakciókként kommunikáció foszlányként jelentkezik.

Viszont mikor spirituálisan az emberi formán keresztül elkezdik tudatosan fejleszteni önmagukat, akkor ezek a szunnyado képességek egyszerően előjönnek....gyakran saját legnagyobb meglepetésükre!

Tehát a Daemon Lélek az emberi formában nem feltétlenul tudatos tanitó. Nagyon sokan azok, de messze nem mindegyik. Viszont a maga öntudatlan módján mindegyik tanito....egy egyenlő, sőt gyakran alárendelt szintről, csak mondanak dolgokat, csak felhivják önkéntelen a figyelmét valakinek valamire, csak ahogyan élnek viselkednek különösen a természet közelében az maga egy belsú módon tanit....csak észreveszik hogy a cicának bánata van, csak megérzik hogy a malac meg fog halni, csak "meghallják" hogy a novény mintha akarna valamit.....

Egyszerően csak ez a lelek eredete, ami mélyen mélyen a tudat alatt van. Viszont mindenképpen megvan bennük az alapvető képesség a termeszettel való harmonia kialakitására, és soha sehogy másként nem boldogok ez akár tudatos akár nem igy van.

Azok akik evoluciojuk folyamán az emberi formában elindultak a spiritualis fejlodés felé ugyanakkor a legnagyszerőbb abszolut egységet és egyenlőséget hirdető tanitó és MEGVALÓSITÓ tanárok közé tartozhatnak akik segitenek az emberiségnek visszaállitani az eredeti termeszetes tudatosságot, és rendet, és az eredeti termeszetes spiritualitást Istenhez a Teremtőhöz való valódi küzelséget megteremteni - amely csakis ezen az egységen ezen a "benne foglaltatáson" és nem holmi "felette állason" alapulhat.

A Daemon Lelkek asztrológiai ismertetője a horoszkópban a Nyilas-Ikrek és a Halak -Szőz tengelypontok kiemeltsége, ugyanigy a 9ik 3ik és a 12ik 6ik házak. Ezen belul a Nyilas jegy es a Jupiter kiemeltsége valamilyen formaban, (a planétak déli csomúpontja például rengeteget elmond a lélek multjárol és eredetéről amit ma még nagyon kevés asztrologus ért és használ)

Ismeretlen Internetes forrásból
2004-01-18


Ennek az írásnak a tetszési indexe: 5   (1 értékelés alapján)
Kérlek értékeld ezt az írást , klikkelj az értékelésednek megfelelő csilllagra,
majd a mehet gombra... köszönöm!

  

Vissza a  témakörhöz


AsztrálFény
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on! Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel.

AsztrálFény
AsztrálFény - Ezoterikus Stúdió
Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 06-30 820-1008
© 1998 - Minden jog fenntartva!

Az AsztrálFény oldalak az Internet Explorer böngészőre vannak optimalizálva.

hirdetés


 
AsztrálFény nyitó oldal AsztrálFény nyitó oldal

 

Kedves Vendég!

Még nem vagy bejelentkezve.
»»
Bejelentkezés
««

Ha még nem vagy regisztrálva:
»»
Regisztráció
««

Jelenleg rajtad kívül
15 vendég
nézegeti az
AsztrálFény
oldalakat

 
Fent vagyunk a Facebook-on is!
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on!
Ha tetszik ez az oldal
ajáld másoknak is ...

 
A hit

Ebben a mostani sorozatban a 3 Isteni Erényről fogunk elmélkedni. Ezek a Hit, a Remény és a Szeretet. Ha teljességében próbáljuk szemlélni az erényeket akkor rájöhetünk hogy a keresztény ezoterikában 7 erényről szólnak. A 4 emberi erényről (igazságosság, mértékletesség, bátorság, bölcsesség) már valamely előző számban irtunk.
 
 
Partnerprogram

  Pénz...
   Pénz...
    Pénz...
Partner program
Legyen a
partnerünk!

Keressen pénzt,
a mi segítségünkel!
»klikk...«
info@asztralfeny.hu