AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
Szolgáltatókat keresünk!
Kincsesbánya - ezotérikus írások Kincsesbánya
Az AsztrálFény - ezotérikus parapszichológia oldalaihoz
kapcsolódó írások, olvasmányok, kivonatok,
jegyzetek, képek, stb.


Vissza a  témakörhöz

Szellemtan

Erre a kincsre eddig 8320 alkalommal voltak kíváncsiak.


Miert fontos a szamunkraő
"A szellemtan, ha valoban az emberek sziveben fog elni, at fogja hidalni a fizikai es a szellemi vilag kozotti szakadekot, hogy eppen ez lesz a szellemtannak az eletben kifejtett hatasa, ez lesz az erteke az eletben. A szellemtudomanynak az meg valoban csak a kezdete, amikor az ember abban latja a dolgoknak lenyeget, hogy megtanuljon nehany szellemtani fogalmat es gondolatot, peldaul az emberi leny reszeit vagy azt, hogy mi mindenben reszesulhet az ember a szellemi vilagbol. Csak ha mar tudjuk, hogy hogyan nyul bele a szellemtan egesz eletunkbe, akkor teremti meg a hidat a fizikai es szellemi vilag kozott, de akkor valoban, gyakorlatilag is megteremti azt. Akkor majd nem csak passzivan viselkedunk azokkal szemben, akik atmentek a halal kapujan, hanem aktiv kapcsolatban maradunk veluk, eleven erintkezeseben es tudunk nekik segiteni. Ehhez azonban szukseges, hogy a szellemtant bevigyuk az emberek tudataba, ha a vilagunk egeszet nezzuk, ahhoz egyarant hozzatartozik a fizikai let es a fizikaisag folotti szellemi let, s hogy az ember nemcsak azert van a foldon, hogy szuletese es halal kozott osszegyujtse sajat maganak a fizikai let gyumolcseit,hanem azert is, hogy felkuldje a fizikaisag feletti vilagba azt, amit csak fizikai sikon lehet elultetni, ami egyaltalan csak ezen a sikon letezhet!"

A idezojelben levo reszt mindenki szamara erthetoen atdolgoztam Rudolf Steiner konyvebol (Elet a halal es ujraszuletes kozott) Ezek a sorok csodalatosan illeszkednek a Bibliaban leirt sorok koze.(ne gyültsetek kincseket a foldon, szellemi kincseket gyujtsetek, olyan kicseket gyujtsetek ami nem rozsdasodik stb....)

"Itt a foldi eletben ugy tunik a szellemtan csak teoria, csak egy olyan vilagnezet, amit az ember azert tesz magaeva, mert erdekli. Halalunk utan viszont ez az a faklya, amely a halal es az ujraszuletes kozott bevilagitja a szellemi vilagot! Aki itt a foldon megveti a szellemtant, az nelkulozni fogja ezt a faklyat; halala es ujraszuletese kozott le fog tompulni a tudata. Aki tehat szellemtudomanyokkal foglalkozik, az nemcsak elmeleteket gyart, hanem eleven dolgok muvel. A szellemtudomany ugyszolvan az elet faklyaja! A szellemi tanitasok tartalma itt a foldon fogalmak es eszmek formajaban jelenik meg, ezek azonban halalunk utan eleven erokke vallnak!"
(Steiner kicsit atdolgozva)

Seng

Ismeretlen Internetes forrásból
2004-01-18


Ennek az írásnak a tetszési indexe: 2   (1 értékelés alapján)
Kérlek értékeld ezt az írást , klikkelj az értékelésednek megfelelő csilllagra,
majd a mehet gombra... köszönöm!

  

Vissza a  témakörhöz


AsztrálFény
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on! Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel.

AsztrálFény
AsztrálFény - ezoterikus parapszichológia
Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 06-30 820-1008
© 1998 - Minden jog fenntartva!

Az AsztrálFény oldalak az Internet Explorer böngészőre vannak optimalizálva.

hirdetés
Tarot - spirituális válaszok


 
AsztrálFény nyitó oldal AsztrálFény nyitó oldal

 

Kedves Vendég!

Még nem vagy bejelentkezve.
»»
Bejelentkezés
««

Ha még nem vagy regisztrálva:
»»
Regisztráció
««

Jelenleg rajtad kívül
6 vendég
nézegeti az
AsztrálFény
oldalakat

 
Fent vagyunk a Facebook-on is!
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on!
Ha tetszik ez az oldal
ajáld másoknak is ...

 
Szellemi törvények

Azokat a kijelentéseket, amelyek az ember értelmi és érzelmi színvonalát meghaladó magasabb forrásból származnak, egy közös benső egység teszi szerves egésszé:
 
 
Partnerprogram

  Pénz...
   Pénz...
    Pénz...
Partner program
Legyen a
partnerünk!

Keressen pénzt,
a mi segítségünkel!
»klikk...«
info@asztralfeny.hu