AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
-Új AsztrálFény oldal
Kincsesbánya - ezotérikus írások Kincsesbánya
Az AsztrálFény - ezotérikus parapszichológia oldalaihoz
kapcsolódó írások, olvasmányok, kivonatok,
jegyzetek, képek, stb.


Vissza a  témakörhöz

Szellemtan

Erre a kincsre eddig 16929 alkalommal voltak kíváncsiak.


Miert fontos a szamunkraő
"A szellemtan, ha valoban az emberek sziveben fog elni, at fogja hidalni a fizikai es a szellemi vilag kozotti szakadekot, hogy eppen ez lesz a szellemtannak az eletben kifejtett hatasa, ez lesz az erteke az eletben. A szellemtudomanynak az meg valoban csak a kezdete, amikor az ember abban latja a dolgoknak lenyeget, hogy megtanuljon nehany szellemtani fogalmat es gondolatot, peldaul az emberi leny reszeit vagy azt, hogy mi mindenben reszesulhet az ember a szellemi vilagbol. Csak ha mar tudjuk, hogy hogyan nyul bele a szellemtan egesz eletunkbe, akkor teremti meg a hidat a fizikai es szellemi vilag kozott, de akkor valoban, gyakorlatilag is megteremti azt. Akkor majd nem csak passzivan viselkedunk azokkal szemben, akik atmentek a halal kapujan, hanem aktiv kapcsolatban maradunk veluk, eleven erintkezeseben es tudunk nekik segiteni. Ehhez azonban szukseges, hogy a szellemtant bevigyuk az emberek tudataba, ha a vilagunk egeszet nezzuk, ahhoz egyarant hozzatartozik a fizikai let es a fizikaisag folotti szellemi let, s hogy az ember nemcsak azert van a foldon, hogy szuletese es halal kozott osszegyujtse sajat maganak a fizikai let gyumolcseit,hanem azert is, hogy felkuldje a fizikaisag feletti vilagba azt, amit csak fizikai sikon lehet elultetni, ami egyaltalan csak ezen a sikon letezhet!"

A idezojelben levo reszt mindenki szamara erthetoen atdolgoztam Rudolf Steiner konyvebol (Elet a halal es ujraszuletes kozott) Ezek a sorok csodalatosan illeszkednek a Bibliaban leirt sorok koze.(ne gyültsetek kincseket a foldon, szellemi kincseket gyujtsetek, olyan kicseket gyujtsetek ami nem rozsdasodik stb....)

"Itt a foldi eletben ugy tunik a szellemtan csak teoria, csak egy olyan vilagnezet, amit az ember azert tesz magaeva, mert erdekli. Halalunk utan viszont ez az a faklya, amely a halal es az ujraszuletes kozott bevilagitja a szellemi vilagot! Aki itt a foldon megveti a szellemtant, az nelkulozni fogja ezt a faklyat; halala es ujraszuletese kozott le fog tompulni a tudata. Aki tehat szellemtudomanyokkal foglalkozik, az nemcsak elmeleteket gyart, hanem eleven dolgok muvel. A szellemtudomany ugyszolvan az elet faklyaja! A szellemi tanitasok tartalma itt a foldon fogalmak es eszmek formajaban jelenik meg, ezek azonban halalunk utan eleven erokke vallnak!"
(Steiner kicsit atdolgozva)

Seng

Ismeretlen Internetes forrásból
2004-01-18


Ennek az írásnak a tetszési indexe: 2   (1 értékelés alapján)
Kérlek értékeld ezt az írást , klikkelj az értékelésednek megfelelő csilllagra,
majd a mehet gombra... köszönöm!

  

Vissza a  témakörhöz


AsztrálFény
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on! Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel.

AsztrálFény
AsztrálFény - Ezoterikus Stúdió
Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 06-30 820-1008
© 1998 - Minden jog fenntartva!

Az AsztrálFény oldalak az Internet Explorer böngészőre vannak optimalizálva.

hirdetés


 
AsztrálFény nyitó oldal AsztrálFény nyitó oldal

 

Kedves Vendég!

Még nem vagy bejelentkezve.
»»
Bejelentkezés
««

Ha még nem vagy regisztrálva:
»»
Regisztráció
««

Jelenleg rajtad kívül
2 vendég
nézegeti az
AsztrálFény
oldalakat

 
Fent vagyunk a Facebook-on is!
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on!
Ha tetszik ez az oldal
ajáld másoknak is ...

 
Az agyvérzés

2003.május 13.-án nagybátyám a pillanat töredéke alatt mozgás- és kommunikációképtelen ápolttá vált. Percekkel azelött még beparkolt rokkantak számára átépített és imádott autójával, elbúcsúzott növérétöl - édesanyámtól. Egyikük sem sejtette, hogy hosszú idöre ez lesz az utolsó beszélgetésük.
 
 
Partnerprogram

  Pénz...
   Pénz...
    Pénz...
Partner program
Legyen a
partnerünk!

Keressen pénzt,
a mi segítségünkel!
»klikk...«
info@asztralfeny.hu