Kronobiológiai pszichogenetika
Amikor egy ember megszületik, a születése pillanatában uralkodó földi és mennyei sugárzások hatására kap egy energetikai "lenyomatot". Hétköznapi nyelven ezt öröklött tulajdonságoknak nevezzük. Tulajdonságainkat örököljük (fizikai) szüleinktől és az Univerzumtól (harmadik szülő).

Ez a harmadik szülő, az energetikai csakrák alapbeállításával adja meg az ember alapvető energetikai és ezen keresztül az idegrendszeri tulajdonságait. Vagyis röviden és egyszerűen, valamilyennek születünk. Ez az alap egész életünkre (halálunkig) szól. Persze az élet, a neveltetés, a külső hatások az akarat ezeket a tulajdonságokat megváltoztathatja kisebb-nagyobb mértékben.

Az idegrendszer fizikai tulajdonságait 15-25%-ban, az érzelmi tulajdonságait 25-35%-ban és az intellektuális tulajdonságait 35-45%-ban változtathatjuk meg az életünk folyamán. Igen fontos azonban annak a ténynek a tudatosítása, hogy ezek a változások nem érintik az alapbeállítást, mivel azok egész életre szólnak. Hogyan is értendő ez? Ha valaki megszületik az Alföldön, akkor az élete folyamán bármerre vetheti a sorsa, a "szülőföldje", ahol "otthon" van, ahová a szíve visszahúzza, az Alföld marad. De ugyanez igaz az "édesanyára" aki csak egy van. Vehetünk fel bármilyen ruhát magunkra, a bőrünkből kibújni nem tudunk. A kronobiológiai pszichogenetika ilyen, alapjaiban megváltoztathatatlan tulajdonságok kutatásával foglalkozik.

Az ember napi tevékenységei során az energetikai csakrák ereje, lendületesen változik az adott feladatnak megfelelően. Amikor az ember alszik, vagy meditatív pihenést végez, vagy stresszek, és gondok hatására az életerejét ösztönözi, a csakrák energetikája alapértékre áll, így segítve a születéskori állapot elérésével az Önmagához való visszatérés-t.

A születéskor öröklött tulajdonságok tudatosítása sokat segíthet Önmagunk megértésében, az önismeretben. Sokan és sokszor kérdezik, "Miért vagyok ilyen?" - "Miért így cselekszem az adott helyzetben?". A pszichogenetika segíthet ezek megértésében. Nemcsak, hogy nem érdemes küzdeni önmagunk alapvető tulajdonságai ellen, de ez kifejezetten diszharmóniát, belső feszültséget okozhat. Jobb megismerni Önmagam, és békében élni Önvalómmal, mint örök harcot folytatni a megváltoztathatatlannal.

Budavári László
kronobiológus

Ablak bezárása!


AsztrálFény - Ezoterikus Stúdió
© 1998 - Minden jog fenntartva!