AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
-Új AsztrálFény oldal
Budavári László

Jelenlegi inkarnációmban, 1959.02.17-én született meg a fizikai testem és a Budavári László nevet kaptam.

Mivel vonzódtam a misztikus, Keletről beáramló ismeretek után, '76-ban elkezdtem gyakorolni az akkor számomra elérhető Hatha jógát, majd a japán harcművészeteket. Az innen kapott filozófia azóta is életem szerves része. A megtapasztalt, misztikus élmények (gyakran kitaláltam előre mások gondolatát, megéreztem előre a jövő eseményeit, belső hangok és valami furcsa és ismeretlen késztetés), barátaim és segítőim további lépésekre ösztönöztek.

Megismerkedtem az Agykontrollal, ami még tovább csigázta érdeklődésemet és kíváncsiságomat a tudomány által nem, vagy nem teljes mértékben feltárt események iránt. A nagy lépést a "MANTRA" iskola jelentette, amit kitűnő eredménnyel végeztem el. Azzal azonban mindjárt tisztában voltam, hogy a diploma, csak egy dokumentum, és annyit ér, amennyit az életem igazol belőle. Ezért az elméleti tudást igyekeztem és igyekszem a gyakorlatban is alkalmazni, fejleszteni. Hozzákezdtem a kísérletezéshez, kutatáshoz és a gyakorlati alkalmazásához.

Önálló rendszerként, kialakítottam az AsztrálFény Jóga©-t, az Etka, a Hatha, a Tantra és a Rádzsa jógastílusok szintéziseként, követve Dely Károly "dinamizált hatha jóga" stilusvonalát.

Létrehoztam az "AsztrálFény Szellemtudomány©" alapjait a gnosztikus tanítások, a Biblia írásai és szellemi közlések alapján.

Jelenleg tagja vagyok a MANTRA iskola extrapszichológiai oktatócsoportjának, '99-óta oktatom a jógát, előadásokon, tanfolyamokon és írásban igyekszem átadni ismereteimet és tapasztalataimat az érdeklődőknek, és legfőképpen "ÉLEK" - teljesítem a karmámat, a feladatomat.

Sok ember fordult már hozzám lelki, fizikai problémájával, gondjával és csaknem valamennyien elégedetten, pozitív tapasztalatokkal gazdagabban, spirituális útjukat megtalálva távoztak, egy vagy több közösen eltöltött alkalom után. Az elmúlt évek alatt sok tapasztalatra és új ismeretre tettem szert, és egyre inkább rájöttem, mégis milyen nagyon jelentéktelen és parányi a tudásom. Ebből a parányból szeretnék porszemeket átadni.

Ezoterikus érdeklődési és tevékenységi köreim: jóga-oktatás, spirituális tanácsadás, személyiség elemzés - többféle módszerrel, Tarot jóslás, Tarot meditációk vezetése, léleklátás, bioenergetika, oktatás, meditációk vezetése, ezoterikus előadások.

Egyéb tevékenységeim: Internettel kapcsolatos feladatok, weboldalak tervezése - szerkesztése - kivitelezése

 • AsztrálFény - Ezoterikus Klub - www.asztralfeny.hu és www.asztralfeny.patics.hu
 • Astrológia - A Csillagok és az Álmok világa - www.astrologia.hu
 • Holdasszony - A teremtő nők világa - www.holdasszony.hu
 • Kapcsolatklinika - személyiségközpontú kommunikáció - www.kapcsolat-klinika.hu
 • Spiritualitás - Szellemi Búvárok Pesti Egylete - www.spiritualitas.hu
 • Szabadidős tevékenységeim: kirándulás, természetjárás, naturizmus, horgászás, lovaglás, kertészkedés, barkácsolás, modellezés, autószerelés.

 • Kedvencem - a kerti tavam

 • Budavári László
  az ezoterikus kérdések szakértője

  AsztrálFény
  Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on! Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel.

  AsztrálFény
  AsztrálFény - Ezoterikus Stúdió
  Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 06-30 820-1008
  © 1998 - Minden jog fenntartva!

  Az AsztrálFény oldalak az Internet Explorer böngészőre vannak optimalizálva.

  hirdetés


   
  AsztrálFény nyitó oldal AsztrálFény nyitó oldal

   

  Kedves Vendég!

  Még nem vagy bejelentkezve.
  »»
  Bejelentkezés
  ««

  Ha még nem vagy regisztrálva:
  »»
  Regisztráció
  ««

  Jelenleg rajtad kívül
  3 vendég
  nézegeti az
  AsztrálFény
  oldalakat

   
  Fent vagyunk a Facebook-on is!
  Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on!
  Ha tetszik ez az oldal
  ajáld másoknak is ...

   
  Reinkarnáció a Bibliában

  A keresztény egyházak kategorikusan tagadják a többszöri testetöltés lehetőségét, és persze azt a bölcseletet is, ami a reinkarnáció tanából következik. Ezzel azonban olyasmire mondanak "nem"-et, amit a Szentírás sokféleképpen állít, és amire számtalan formában utal, s aligha véletlenül, vagy ok nélkül teszi:
   
   
  Partnerprogram

    Pénz...
     Pénz...
      Pénz...
  Partner program
  Legyen a
  partnerünk!

  Keressen pénzt,
  a mi segítségünkel!
  »klikk...«
  info@asztralfeny.hu