AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
AsztrálFény Asztrológia
Budavári László

Jelenlegi inkarnációmban, 1959.02.17-én született meg a fizikai testem és a Budavári László nevet kaptam.

Mivel vonzódtam a misztikus, Keletről beáramló ismeretek után, '76-ban elkezdtem gyakorolni az akkor számomra elérhető Hatha jógát, majd a japán harcművészeteket. Az innen kapott filozófia azóta is életem szerves része. A megtapasztalt, misztikus élmények (gyakran kitaláltam előre mások gondolatát, megéreztem előre a jövő eseményeit, belső hangok és valami furcsa és ismeretlen késztetés), barátaim és segítőim további lépésekre ösztönöztek.

Megismerkedtem az Agykontrollal, ami még tovább csigázta érdeklődésemet és kíváncsiságomat a tudomány által nem, vagy nem teljes mértékben feltárt események iránt. A nagy lépést a "MANTRA" iskola jelentette, amit kitűnő eredménnyel végeztem el. Azzal azonban mindjárt tisztában voltam, hogy a diploma, mely szerint "parapszichológus - szellemi gyógyító" vagyok, csak egy dokumentum, és annyit ér, amennyit az életem igazol belőle. Ezért az elméleti tudást igyekeztem és igyekszem a gyakorlatban is alkalmazni, fejleszteni. Hozzákezdtem a kísérletezéshez, kutatáshoz és a parapszichológia gyakorlati alkalmazásához.

Önálló rendszerként, kialakítottam az AsztrálFény Jóga©-t, az Etka, a Hatha, a Tantra és a Rádzsa jógastílusok szintéziseként, követve Dely Károly "dinamizált hatha jóga" stilusvonalát.

Létrehoztam az AsztrálFény Szellemtudomány© alapjait a gnosztikus tanítások, a Biblia írásai és szellemi közlések alapján.

Jelenleg az Országos Noétikus Tanácsadó Központ - Csend Hangja Egyház megbízásából, mint konciliátor dolgozom, '99-óta oktatom a jógát, tagja vagyok a MANTRA iskola extrapszichológiai oktatócsoportjának, előadásokon, tanfolyamokon és írásban igyekszem átadni ismereteimet és tapasztalataimat az érdeklődőknek, és legfőképpen "ÉLEK" - teljesítem a karmámat, a feladatomat.

Sok ember fordult már hozzám lelki, fizikai problémájával, gondjával és csaknem valamennyien elégedetten, pozitív tapasztalatokkal gazdagabban, spirituális útjukat megtalálva távoztak, egy vagy több közösen eltöltött alkalom után. Az elmúlt évek alatt sok tapasztalatra és új ismeretre tettem szert, és egyre inkább rájöttem, mégis milyen nagyon jelentéktelen és parányi a tudásom. Ebből a parányból szeretnék porszemeket átadni.

Ezoterikus tevékenységeim: jógaoktatás, spirituális tanácsadás, személyiség elemzés - többféle módszerrel, Tarot jóslás, Tarot meditációk vezetése, léleklátás, bioenergetikai kezelések, oktatás, meditációk vezetése, ezoterikus előadások.

Egyéb tevékenységeim: Internettel kapcsolatos feladatok, weboldalak tervezése - szerkesztése - kivitelezése, hirdetési és média feladatok szervezése - lebonyolítása.

 • AsztrálFény - ezoterikus parapszichológia - www.asztralfeny.hu
 • Budavári Bernadett honlapja - www.budavaribernadett.hu
 • Astrológia - A Csillagok és az Álmok világa - www.astrologia.hu
 • Holdasszony - A teremtő nők világa - www.holdasszony.hu
 • Kapcsolatklinika - személyiségközpontú kommunikáció - www.kapcsolat-klinika.hu
 • Spiritualitás - Szellemi Búvárok Pesti Egylete - www.spiritualitas.hu
 • Barbara műköröm - www.boratti.hu
 • Kozmosz'2000 - Ezoterikus és Asztrológiai Stúdió - www.vegzet.com
 • CNC-Gravír - www.cncgravir.hu
 • Szabadidős tevékenységeim: kirándulás, természetjárás, naturizmus, horgászás, lovaglás, kertészkedés, barkácsolás, autószerelés.

 • Kedvencem - a kerti tavam

 • Budavári László
  parapszichológus

  AsztrálFény
  Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on! Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel.

  AsztrálFény
  AsztrálFény - ezoterikus parapszichológia
  Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 06-30 820-1008
  © 1998 - Minden jog fenntartva!

  Az AsztrálFény oldalak az Internet Explorer böngészőre vannak optimalizálva.

  hirdetés
  Tarot - spirituális válaszok


   
  AsztrálFény nyitó oldal AsztrálFény nyitó oldal

   

  Kedves Vendég!

  Még nem vagy bejelentkezve.
  »»
  Bejelentkezés
  ««

  Ha még nem vagy regisztrálva:
  »»
  Regisztráció
  ««

  Jelenleg rajtad kívül
  11 vendég
  nézegeti az
  AsztrálFény
  oldalakat

   
  Fent vagyunk a Facebook-on is!
  Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on!
  Ha tetszik ez az oldal
  ajáld másoknak is ...

   
  A remény

  Az Isteni Erények második tagja a Remény erénye. Ebben a részben ennek a kifejtésével próbálkozunk meg. Ebben az esetben is fontos leszögeznünk, hogy mivel Isteni Erényről van szó, kifejlesztése nem megy csak a a saját erőnk által, hanem felsőbb segítség szükségeltetik hozzá. A gyakorlás, törekvés és az Isteni kegyelem által kapja meg minden törekvő ember.
   
   
  Partnerprogram

    Pénz...
     Pénz...
      Pénz...
  Partner program
  Legyen a
  partnerünk!

  Keressen pénzt,
  a mi segítségünkel!
  »klikk...«
  info@asztralfeny.hu