AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
-Új AsztrálFény oldal
AsztrálFény - partner program 30% jutalék
Keressen pénzt a mi segítségünkel!


Részletes ismertető

Az AsztrálFény Partner Program Ön számára, egy kötöttségektől mentes, munka és pénzkereseti lehetőség. Ön közvetít, üzletkötést segít a megrendelő és a szolgáltató között, és ezért jutalékot kap.

Az AsztrálFény Partner Program ötvözi a távmunka, az üzletkötői, a szervezői és az affiliate feladatokat. A Partner számára, egyéni körülményeihez alkalmazkodva, többféle lehetőségeket is kínál, akár paszívabb affiliate, akár aktívabb közvetítői, üzletkötői tevékenység keretén belül. Legfőbb célkitűzésünk, hogy az Interneten általunk felkínált lehetőségeket, kiterjesszük és eljuttassuk Partnereink segítségével minél több emberhez, nem utolsó sorban Internettel nem rendelkező, potenciális Ügyfeleinkhez.

Az AsztrálFény Partner Program lényege, hogy ha realizált bevételhez jutunk az Ön segítségével, akkor a bruttó bevételünk 30%-át kifizetjük Önnek, jutalék formájában. Mind a bevételhez jutás, mind a kifizetés az általunk meghatározott feltételek szerint történhet.

Rugalmas!
Többféle lehetőséget is kínálunk és nyitottak vagyunk minden újabb megoldásra is.
  »» Ön reklámozza, ajálja weboldalunkat és szolgáltatásainkat, bármely Ön által megfelelőnek ítélt módon, ezzel hozzánk irányítva a leendő megrendelőket, és gondoskodik arról, hogy a hozzánk érkező megrendelő hivatkozzon megrendelésében az Ön partnerazonosító kódjára. Ekkor Önnek semmi más dolga nincs, a megrendelések sorsát és jutalékainak gyarapodását figyelemmel kisérheti, saját adminisztrációs oldalán.
  »» Ön bekapcsolódik a folyamatba és a megrendelést eljuttatja hozzánk, ezzel egyértelműen meghatározva és biztosítva Önmaga partneri szerepét. A megrendelés felénk továbbítása után ez esetben is végetér az Ön további tevékeny szerepe. Felvesszük a megnevezett megrendelővel a kapcsolatot, lebonyolítjuk az teljesítést és az Ön jutalékát jóváírjuk a folyószámláján.
  »» Ön közvetít a megrendelő és közöttünk. Felveszi a megrendelést és továbbítja felénk, a teljesítést pedig tőlünk továbbítja a megrendelő felé. Jutalékát ez esetben is a folyószámláján írjuk jóvá.

A pénzügyi teljesítés mindhárom előző esetben, minden alkalommal a Megrendelő és az AsztrálFény között történik. A jutalék kifizetés pedig az AsztrálFény és a Partner között, havonta, 10,000 Ft jutalékösszeg elérése esetén.

Már lehetőséget adunk akár megrendelésenkénti jutalékkivételre is!
Vagyis megszűnt a fentebb említett 10,000 Ft-os alsó határ. Amikor Ön kéri, kifizetjük a meglévő jutalékát.


  »» Önállóan dolgozhat, mintha saját ezoterikus studiója lenne. Megteheti, hogy mind a megrendelést, mind a szolgáltatás díját Ön veszi át a megrendelőtől és továbbítja felénk és a teljesítés is az Ön közreműködésével történik a megrendelő irányában. Vagyis Ön, egy "AsztrálFény fiók irodát" működtethet.

Külön szerződés esetén, egyéni elbírálás alapján és az első 10,000 Ft jutalék elérése után, lehetőséget adunk a "közvetlen jutalékkivételre". Vagyis ez esetben, Ön már eleve a jutalékával csökkentett szolgáltatási díjat továbbítja felénk, így megrendelésenként, azonnal realizálhatja saját bevételét. Folyószámláján a jutalékát, ez esetben azonnal " kifizetett"-ként könyveljük.

Lehetőséget adunk az előző és ujabb lehetőségek variációjára is, eseti megbeszélés és elbírálás alapján.

  »» Regisztrációja után, konkrétabb tájékoztatást adunk a lehetőségekről és szolgáltatásokról, ötletekkel segítjük valamint ürlapokkal és nyomtatványokkal támogatjuk partneri munkáját.

Legyen Ön is a partnerünk!
Reméljük, sikerült meggyőznünk Önt arról, hogy ebben az egyre bővülő vállalkozásban részt vegyen!


AsztrálFény
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on! Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel.

AsztrálFény
AsztrálFény - Ezoterikus Stúdió
Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 06-30 820-1008
© 1998 - Minden jog fenntartva!

Az AsztrálFény oldalak az Internet Explorer böngészőre vannak optimalizálva.

hirdetés


 
AsztrálFény nyitó oldal AsztrálFény nyitó oldal

 

Kedves Vendég!

Még nem vagy bejelentkezve.
»»
Bejelentkezés
««

Ha még nem vagy regisztrálva:
»»
Regisztráció
««

Jelenleg csak te
nézegeted az
AsztrálFény
oldalakat

 
Fent vagyunk a Facebook-on is!
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on!
Ha tetszik ez az oldal
ajáld másoknak is ...

 
A számok rezgései

A lélekszám az Ön belső ösztönzését és vágyát fejezi ki, az Ön lényege. Ez az ösztönzés és vágy soha nem változik az élete során, független attól hogy mit tapasztalt és egyéni kibontakozásában történt-e változás. Ez a szám az, amely a háttérből irányítja érdekeit és vágyait.
 
 
Partnerprogram

  Pénz...
   Pénz...
    Pénz...
Partner program
Legyen a
partnerünk!

Keressen pénzt,
a mi segítségünkel!
»klikk...«
info@asztralfeny.hu