AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
-Új AsztrálFény oldal
AsztrálFény - partner program 30% jutalék
Keressen pénzt a mi segítségünkel!


Partneri szerződés

Megállapodás, amely létrejön az

 • AsztrálFény Ezoterikus Stúdió
  - a továbbiakban: AsztrálFény -

 • Csatlakozni kívánó személy
  - a továbbiakban: Partner
 • Együttesen, a szerződő felek, között az alábbi feltételek szerint:

  A megállapodás célja

  A felek elhatározzák, hogy AsztrálFény Partner Program elnevezésű szolgáltatást működtetnek. Az AsztrálFény Ezoterikus Stúdió (a továbbiakban AsztrálFény) működő szolgáltatásai segítségével hozzájárul ahhoz, hogy partnere (a továbbiakban Partner) saját tevékenységét színesítse. A Partner saját tevékenységi köre növeléseképpen, ajálhatja , közvetítheti az AsztrálFény szolgáltatásokat.

  Az AsztrálFény Partner Programhoz csatlakozni szándékozó személy kérelmére az AsztrálFény két munkanapon belül választ ad. Az AsztrálFény fenntartja magának a jogot, hogy a csatlakozási kérelmet elutasítsa.

  Az AsztrálFény

  - Nyújtja a szolgáltatásokat és felel azok teljesítéséért, a megrendelők megfelelő kiszolgálásáért

  - Rendelkezésre bocsátja azokat az űrlapokat és nyomtatványokat valamint kódrészeket amelyek segítségével elérhetők a felajánlott szolgáltatások

  - A Partner közvetítésével történő megrendeléseket regisztrálja és a Partner részére lehetővé teszi azok követését. A Partner a megrendeléseket egy jelszóval védett adminisztrációs felületen ellenőrizheti.

  - Minden, a Partner közvetítésével indított megrendelések után az értékesítések bruttó árának 30 %-át jutalékként kifizeti a Partnernek. A jutalék számítás nem a megrendelések, hanem a teljesítések alapján történik.

  - Havi rendszerességgel, legfeljebb azonban 10.000,-Ft-onként, átutalja a keletkezett jutalékot a Partner részére.

  - Fenntartja magának a jogot, hogy a Partner tevékenységét rendszeresen figyelemmel kövesse, és az esetleges, a Megállapodástól eltérő módszerre a figyelmet felhívja.

  - Minden, a Partner közvetítésével érkező megrendelőt az AsztrálFény a saját megrendelőjének tekinti, tehát ugyanazok a megrendelési, titoktartási garanciák, illetve teljesítési és fizetési feltételek vonatkoznak rájuk, mint az AsztrálFény többi megrendelőjére.

  A Partner

  - A Partner csak az AsztrálFény Partner Program által kínált űrlapokat és nyomtatványokat használja partneri tevékenysége során. Minden egyéb, az AsztrálFénnyel kapcsolatos grafikus és szöveges megjelenítéshez az AsztrálFény előzetes írásbeli engedélye szükséges.

  - A Partner az önmagáról közölt és a tevékenysége során megadott egyéb adatok valódiságát szavatolja illetve a valótlan adatok megadásából eredő károkért a felelőséget vállalja.

  Bizalmas információ

  A szerződő felek kötelezettséget vállalnak arra, hogy jelen megállapodással egybeköthető és a partneri tevékenység alatt tudomásukra jutott információkat, adatokat bizalmasan kezelik, azt harmadik személynek a másik szerződő fél hozzájárulása nélkül semmilyen formában nem adják ki, arról adatot nem szolgáltatnak.

  Szerzői jogok

  A Partner köteles feltüntetni, hogy a Szolgáltatást az AsztrálFény Ezoterikus Stúdió keretein belül nyújtja.

  Az AsztrálFény Ezoterikus Stúdió kötelezettséget vállal arra, hogy az általa nyújtott szolgáltatások jogos alkalmazója és az ehhez szükséges ezközök jogosan vannak a birtokában és jogosan ruházza át a jelen szerződésben foglaltak szerinti közvetítés jogát.

  A szerződés módosítása, megszűnése

  - Az AsztrálFény a jelen szerződést, vagy annak részeit bármikor módosíthatja. A módosításról köteles írásban értesíteni a Partnert. Ha bármelyik módosítás elfogadhatatlan a Partner számára, írásban a Megállapodást határidő nélkül felmondhatja.

  - A jelen szerződést bármelyik fél felmondhatja írásban határidő nélkül.

  Bármely fél súlyos szerződésszegése esetén a másik fél köteles írásban felszólítania a súlyos szerződésszegés kijavítására.

  A Partneri Szerződéssel egyetértek.


  AsztrálFény
  Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on! Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel.

  AsztrálFény
  AsztrálFény - Ezoterikus Stúdió
  Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 06-30 820-1008
  © 1998 - Minden jog fenntartva!

  Az AsztrálFény oldalak az Internet Explorer böngészőre vannak optimalizálva.

  hirdetés


   
  AsztrálFény nyitó oldal AsztrálFény nyitó oldal

   

  Kedves Vendég!

  Még nem vagy bejelentkezve.
  »»
  Bejelentkezés
  ««

  Ha még nem vagy regisztrálva:
  »»
  Regisztráció
  ««

  Jelenleg rajtad kívül
  1 vendég
  nézegeti az
  AsztrálFény
  oldalakat

   
  Fent vagyunk a Facebook-on is!
  Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on!
  Ha tetszik ez az oldal
  ajáld másoknak is ...

   
  Halott nevek könyve III.

  Lovecraft az egymással szembenálló Fény és Sötétség, Isten és Sátán harcával egyfajta keresztény hitvilágot rajzolt meg a Cthulhu Mítoszában.
   
   
  Partnerprogram

    Pénz...
     Pénz...
      Pénz...
  Partner program
  Legyen a
  partnerünk!

  Keressen pénzt,
  a mi segítségünkel!
  »klikk...«
  info@asztralfeny.hu