AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
Szolgáltatókat keresünk!
AsztrálFény - partner program 30% jutalék
Keressen pénzt a mi segítségünkel!


Partneri szerződés

Megállapodás, amely létrejön az

 • AsztrálFény Ezoterikus Stúdió
  - a továbbiakban: AsztrálFény -

 • Csatlakozni kívánó személy
  - a továbbiakban: Partner
 • Együttesen, a szerződő felek, között az alábbi feltételek szerint:

  A megállapodás célja

  A felek elhatározzák, hogy AsztrálFény Partner Program elnevezésű szolgáltatást működtetnek. Az AsztrálFény Ezoterikus Stúdió (a továbbiakban AsztrálFény) működő szolgáltatásai segítségével hozzájárul ahhoz, hogy partnere (a továbbiakban Partner) saját tevékenységét színesítse. A Partner saját tevékenységi köre növeléseképpen, ajálhatja , közvetítheti az AsztrálFény szolgáltatásokat.

  Az AsztrálFény Partner Programhoz csatlakozni szándékozó személy kérelmére az AsztrálFény két munkanapon belül választ ad. Az AsztrálFény fenntartja magának a jogot, hogy a csatlakozási kérelmet elutasítsa.

  Az AsztrálFény

  - Nyújtja a szolgáltatásokat és felel azok teljesítéséért, a megrendelők megfelelő kiszolgálásáért

  - Rendelkezésre bocsátja azokat az űrlapokat és nyomtatványokat valamint kódrészeket amelyek segítségével elérhetők a felajánlott szolgáltatások

  - A Partner közvetítésével történő megrendeléseket regisztrálja és a Partner részére lehetővé teszi azok követését. A Partner a megrendeléseket egy jelszóval védett adminisztrációs felületen ellenőrizheti.

  - Minden, a Partner közvetítésével indított megrendelések után az értékesítések bruttó árának 30 %-át jutalékként kifizeti a Partnernek. A jutalék számítás nem a megrendelések, hanem a teljesítések alapján történik.

  - Havi rendszerességgel, legfeljebb azonban 10.000,-Ft-onként, átutalja a keletkezett jutalékot a Partner részére.

  - Fenntartja magának a jogot, hogy a Partner tevékenységét rendszeresen figyelemmel kövesse, és az esetleges, a Megállapodástól eltérő módszerre a figyelmet felhívja.

  - Minden, a Partner közvetítésével érkező megrendelőt az AsztrálFény a saját megrendelőjének tekinti, tehát ugyanazok a megrendelési, titoktartási garanciák, illetve teljesítési és fizetési feltételek vonatkoznak rájuk, mint az AsztrálFény többi megrendelőjére.

  A Partner

  - A Partner csak az AsztrálFény Partner Program által kínált űrlapokat és nyomtatványokat használja partneri tevékenysége során. Minden egyéb, az AsztrálFénnyel kapcsolatos grafikus és szöveges megjelenítéshez az AsztrálFény előzetes írásbeli engedélye szükséges.

  - A Partner az önmagáról közölt és a tevékenysége során megadott egyéb adatok valódiságát szavatolja illetve a valótlan adatok megadásából eredő károkért a felelőséget vállalja.

  Bizalmas információ

  A szerződő felek kötelezettséget vállalnak arra, hogy jelen megállapodással egybeköthető és a partneri tevékenység alatt tudomásukra jutott információkat, adatokat bizalmasan kezelik, azt harmadik személynek a másik szerződő fél hozzájárulása nélkül semmilyen formában nem adják ki, arról adatot nem szolgáltatnak.

  Szerzői jogok

  A Partner köteles feltüntetni, hogy a Szolgáltatást az AsztrálFény Ezoterikus Stúdió keretein belül nyújtja.

  Az AsztrálFény Ezoterikus Stúdió kötelezettséget vállal arra, hogy az általa nyújtott szolgáltatások jogos alkalmazója és az ehhez szükséges ezközök jogosan vannak a birtokában és jogosan ruházza át a jelen szerződésben foglaltak szerinti közvetítés jogát.

  A szerződés módosítása, megszűnése

  - Az AsztrálFény a jelen szerződést, vagy annak részeit bármikor módosíthatja. A módosításról köteles írásban értesíteni a Partnert. Ha bármelyik módosítás elfogadhatatlan a Partner számára, írásban a Megállapodást határidő nélkül felmondhatja.

  - A jelen szerződést bármelyik fél felmondhatja írásban határidő nélkül.

  Bármely fél súlyos szerződésszegése esetén a másik fél köteles írásban felszólítania a súlyos szerződésszegés kijavítására.

  A Partneri Szerződéssel egyetértek.


  AsztrálFény
  Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on! Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel.

  AsztrálFény
  AsztrálFény - ezoterikus parapszichológia
  Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 06-30 820-1008
  © 1998 - Minden jog fenntartva!

  Az AsztrálFény oldalak az Internet Explorer böngészőre vannak optimalizálva.

  hirdetés
  Tarot - spirituális válaszok


   
  AsztrálFény nyitó oldal AsztrálFény nyitó oldal

   

  Kedves Vendég!

  Még nem vagy bejelentkezve.
  »»
  Bejelentkezés
  ««

  Ha még nem vagy regisztrálva:
  »»
  Regisztráció
  ««

  Jelenleg rajtad kívül
  10 vendég
  nézegeti az
  AsztrálFény
  oldalakat

   
  Fent vagyunk a Facebook-on is!
  Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on!
  Ha tetszik ez az oldal
  ajáld másoknak is ...

   
  A spiritizmus története

  A két világot elválasztó küszöb leginkább a testetöltés törvénye útján nyílik meg, de eme leszületéssel a szellem egyben a test törvényeinek a fogságába kerül. Alvás a alatt a szellem - csak a szellem - időlegesen eltávozik közeli, vagy távoli „helyekre”, de s testhez közvetlenül kapcsolódó életerő - a lélek - mindkét irányban érintetlen marad.
   
   
  Partnerprogram

    Pénz...
     Pénz...
      Pénz...
  Partner program
  Legyen a
  partnerünk!

  Keressen pénzt,
  a mi segítségünkel!
  »klikk...«
  info@asztralfeny.hu