AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
-Új AsztrálFény oldal


Terjedelme: 11-14 oldal
Díja: 4500 Ft

Akció: 3500 Ft
Megtakarítás: 1000 Ft

részletesebben...
JELENLEG NEM
RENDELHETŐ

További információért
érdeklődhet
ügyfélszolgálatunkon:
06-30 820-1008

Jelleme és sorsa a számok tükrében!
Tegyen szert nagyobb Önismeretre, a pitagoraszi számmisztika segítségével.
Miért születtem a Földre? Mi a küldetésem?
Milyen a személyiségem, mit mutatok meg a külvilág felé és mit rejtek el belőle?
Évszámom, Névszámom, Sorsszámom, Hiány- és Többlet számaim...
RÉSZLETEK egy alap, számmisztikai elemzésből:

Alapadatok:

Születési dátum : 1979.03.04.
Évszám: 8
Hónapszám: 3
Napszám: 4
Sorsút szám: 15
Sorsszám: 6
Hiányszám: 2
Többlettszám: 1, 6, 7

Név: Zsóba Kati Anna
Vezetéknév szám: 9
Használt utónév szám: 5
Nem használt utónév szám: 3
Sorsút száma névből: 17
Teljes névszám: 8
Hiányszám a névből: 4
Többlettszám a névben: 1, 5, 6, 7, 8

A születési dátum számmisztikája

....

Az Ön évszáma a 8-as. Ez a szám az igazság és egyben az önismeret száma. Önismeret azért, mert megmutatja, mennyire képes szembesülni a valódi igazsággal, vagyis azzal, hogy milyen a valódi arca álarc és szerepek nélkül. Képes-e elfogadni magát olyannak amilyen? Mivel Önnek ez a szám adja az alapkarakterét, így élete során sokszor fog szembesülni ezzel a kérdéssel, és sokszor fog szavaival és tetteivel rávilágítani a dolgok valódi oldalára. A 8-as szám másrészről azt jelenti, hogy kiváló üzleti, pénzügyi érzékkel és jó szervező készséggel rendelkezik. Ön olyan ember, aki képes hatni másokra.

....

A születési nap, mint külső megjelenés
Az Ön napszáma 4-es. Ez a szám azt mutatja meg, hogy a belső személyiségét miképpen nyilvánítja ki a külvilág felé. Ez a szám az előbbivel ellentétben a férfiasság, a gyakorlatiasság, a mindennapi munka száma. Ez azt jelenti az Ön számára, hogy a fentebb megfogalmazott feladatokat, ön leginkább ezen keresztül képes megvalósítani. Ez a szám olyan képességeket ad önnek, mint a jó kézügység, a mindennapi élet dolgaiban való könnyű eligazodás. Ha az élet feladat elé állítja, mindig megtalálja a legegyszerűbb, legpraktikusabb megoldást. Nem veti meg a kétkezi munkában való részvételt sem, sőt szereti kivenni a részét a dolgok oroszlán részéből. Ez a szám képessé teszi Önt arra, ....

....

Sorsszám, a betöltendő feladat
Az Ön sorszáma a 6-os. Ez a szám megmutatja, hogy mi az a feladat, amit élete során be kell töltenie, meg kell tanulnia. Ez a szám a válaszúti sorskérdés dilemmáját és a harmónia kérdését hordozza magában. Ez azt jelenti Önnek, hogy a sorsútja során meg fog tanulni tudatos döntéseket, hozni az életével kapcsolatban, amely döntésekért felelősséget is kell majd vállalnia. Meg fogja tanulni, hogy az élet mindig a fény és a sötétség egyensúlyából áll össze, de egyik vagy másik oldal mellett mindig le kell tenni a voksot. Meg fog tanulni a nehézségek ellenére is harmóniát teremteni önmagán belül és környezetében egyaránt, és másoknak is tanítani fogja a szeretet és kölcsönös megértés fontosságát a világban. Sokszor vállal fel olyan felelősséget az életében, amelyek igazából nem önre tartoznak, de ez is a feladat részét képzi. Fontos önnek a saját és környezete szépsége és harmóniája, de tudnia kell, hogy igazi szépséget és harmóniát mindig önmagán belül kell keresnie.

....

Többletszámok, amikre különösen figyellni kell
Az Ön többletszáma az 1, 6, 7-es. A számításban szereplő többletszámok megmutatják melyek azok a képességek, illetve feladatok, amikre különösen oda kell figyelnie élete során. A 1-es szám jelentőségéről, már írtam a születési évnél. Ez a szám, vagyis az egó kérdése gyakorlatilag minden XX. Századi ember számára kiemelt fontosságú kérdés. A 6-os szám jelentéséről, ...

....

A név számmisztikája

....

A vezetéknév, mint hozott feladat
Az Ön vezetéknév száma a 9-es. Ez a szám a pitagoraszi számmisztika legmagasabb rezgése. Mottója: "Nekem nincs szükségem senkire, de rám mindenkinek szüksége van". A feltétel nélküli szolgáló szeretet száma. Önben erősebb a Mi, mint az Én kérdése. Globális kérdések foglalkoztatják. Minden gondolatában a feltétel nélküli, viszonzást nem váró segítő szándék nyilvánul meg. Jó szintetizáló képességgel rendelkezik, ami segít önnek abban, hogy megtalálja az összefüggést, a látszólag összefüggéstelen dolgok között. Igazi magányos farkas, legszívesebben önállóan dolgozik. Nem okoz problémát Önnek az egyedüllét, mert szeret magányos órákat elmélkedéssel és meditációval tölteni. Nagyon intellektuális típus, megoldásokat keres a világ nagy kérdéseire.

....

A második utónév, mint a kinyilvánított vagy rejtett személyiség
Az Ön második utónév száma a 3-as. Ennek a névszámnak a hatásai attól függenek, hogy ezt a nevét mennyire használja a külvilág felé. Amennyiben nem használja, lehetséges, hogy ezek a tulajdonságok, csakúgy, mint neve rejtve maradnak a világ kíváncsi szemei elől. Kimutatva, vagy rejtve, de nagy szeretettel és odaadással fordul minden élőlény felé. Művészi tehetség is van önben, ami nagyon sokszínű formában megnyilvánulhat a zenélésen keresztül a festésen át akár az írásig. Jó kommunikáló képességet és könnyed szórakoztató stílust is magában hord ennek a számnak a tulajdonosa, aki képes mások életét szebbé tenni.

....
Terjedelme: 11-14 oldal
Díja: 4500 Ft

Akció: 3500 Ft
Megtakarítás: 1000 Ft

részletesebben...
JELENLEG NEM
RENDELHETŐ

További információért
érdeklődhet
ügyfélszolgálatunkon:
06-30 820-1008

Jelleme és sorsa a számok tükrében!
Tegyen szert nagyobb Önismeretre, a pitagoraszi számmisztika segítségével.
Miért születtem a Földre? Mi a küldetésem?
Milyen a személyiségem, mit mutatok meg a külvilág felé és mit rejtek el belőle?
Évszámom, Névszámom, Sorsszámom, Hiány- és Többlet számaim...
AsztrálFény
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on! Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel.

AsztrálFény
AsztrálFény - Ezoterikus Stúdió
Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 06-30 820-1008
© 1998 - Minden jog fenntartva!

Az AsztrálFény oldalak az Internet Explorer böngészőre vannak optimalizálva.

hirdetés


 
AsztrálFény nyitó oldal AsztrálFény nyitó oldal

 

Kedves Vendég!

Még nem vagy bejelentkezve.
»»
Bejelentkezés
««

Ha még nem vagy regisztrálva:
»»
Regisztráció
««

Jelenleg rajtad kívül
3 vendég
nézegeti az
AsztrálFény
oldalakat

 
Fent vagyunk a Facebook-on is!
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on!
Ha tetszik ez az oldal
ajáld másoknak is ...

 
Karsay István

1989-90 években történt egy motorbalesetem. Főútvonalon közlekedtem a belvárosban, a barátom lemaradva mögöttem jött. Egy lámpánál szokás szerint "kilőttem" és száguldottam az úton. Szerintem 80 km-es sebességgel mehettem, amikor jobbról egy zárt Zsuk típusú autó nem adott elsőbbséget és féktávolságon belül elém vágott.
 
 
Partnerprogram

  Pénz...
   Pénz...
    Pénz...
Partner program
Legyen a
partnerünk!

Keressen pénzt,
a mi segítségünkel!
»klikk...«
info@asztralfeny.hu