AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
-Új AsztrálFény oldal
Kincsesbánya - ezotérikus írások Kincsesbánya
Az AsztrálFény - ezotérikus parapszichológia oldalaihoz
kapcsolódó írások, olvasmányok, kivonatok,
jegyzetek, képek, stb.


Vissza a  témakörhöz

Bevezetés a számok misztikus világába

Erre a kincsre eddig 17701 alkalommal voltak kíváncsiak.


A számmisztika a számok tudománya. Ne használjuk mankóként, vagy kifogásként cselekedeteink miértjére! Használjuk úgy, mint egy életünket ábrázoló térképet, amely megmutatja, mik lehetünk, vagy mit kezdhetünk életünkkel. A számmisztika felhasználásával megtalálhatjuk úgy erős, mint gyenge pontjainkat.

A karmikus feladatok képet adnak arról, hogy mi okból vagyunk itt, ez hasonlóképpen igaz a karmikus teszt-számokra is (19/1, 13/4, 14/5, 16/7). Ha elég ügyesek vagyunk, jól megértjük, mit mond a térkép, és időről időre megbizonyosodhatunk arról, hogy a számunkra helyes úton járunk-e. Minden táblázat különböző és egyedi, mert mindannyian különbözőek vagyunk és egyediek. Akkor tudjuk életünket könnyebbé tenni, ha körültekintően választjuk meg, melyik útra lépünk. Amikor letérünk az útról, annak az árát az út végén meg kell fizetnünk.

Minden számnak van pozitív és negatív értelme, de nincsenek ROSSZ számok! Minden egyén személyes választásán múlik, hogy milyen aspektus szerint akar élni. Soha ne feledjük, hogy senki nem tud bennünket boldoggá, vagy boldogtalanná tenni. Mi adunk lehetőséget arra, hogy hatással legyenek ránk. Mi alkotjuk saját mennyországunkat és poklunkat. Az ember - és csakis az ember - felelős önmagáért.

A számmisztika segít a jobb önmegismerésben, így azt is tudni fogjuk, mi az, ami segít abban, hogy jobbak, boldogabbak, teljesebbek legyünk. A számmisztika a számok és azok vibrációs hatásainak tudománya, amely hat a kérdéses személyre, helyre, vagy dologra. A táblázat felállítására használt számok egyrészt Pythagorasnak, egy ősi görög filozófusnak, matematikusnak, asztronómusnak és az ezoterikus bölcsesség tanárának gondolatain, másrészt az arab számrendszeren alapulnak. Az értelmezés standard és metafizikai módszerekkel történik, illetve néhol megjelennek a Kabbalah /Cabbala/ értelmezései.

A számokat a számunkra ismert történelem során az egy, a sok, és a kapcsolatok jelképeként használták /azaz 1 alma, 12 ember, 10-ből 9 használja ezt a dolgot/. Ezek a számok, a számok és emberek, dolgok kapcsolata bizonyos jelentéssel bírnak, és általuk értelmet kap az, amit az ember saját érzékein keresztül megfigyel.

A számmisztikában /személyre szólóan/ a számok bizonyos emberi tulajdonságokat és ideálokat jelentenek, segítségükkel készíthető el a táblázat.

Ismeretlen Internetes forrásból
2004-01-18


Ennek az írásnak a tetszési indexe: 5   (4 értékelés alapján)
Kérlek értékeld ezt az írást , klikkelj az értékelésednek megfelelő csilllagra,
majd a mehet gombra... köszönöm!

  

Vissza a  témakörhöz


AsztrálFény
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on! Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel.

AsztrálFény
AsztrálFény - Ezoterikus Stúdió
Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 06-30 820-1008
© 1998 - Minden jog fenntartva!

Az AsztrálFény oldalak az Internet Explorer böngészőre vannak optimalizálva.

hirdetés


 
AsztrálFény nyitó oldal AsztrálFény nyitó oldal

 

Kedves Vendég!

Még nem vagy bejelentkezve.
»»
Bejelentkezés
««

Ha még nem vagy regisztrálva:
»»
Regisztráció
««

Jelenleg rajtad kívül
7 vendég
nézegeti az
AsztrálFény
oldalakat

 
Fent vagyunk a Facebook-on is!
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on!
Ha tetszik ez az oldal
ajáld másoknak is ...

 
Az alvó látnok

Edgar Cayce századunk egyik kiemelkedő misztikusa és szellemi látója. A XX. század első felében élt Amerikában. mélyen vallásos környezetben nevelkedett fel, a Biblia állandó olvasmányai közé tartozott. Érdekes módon, annak ellenére, hogy rengeteg barát vette körül életében, mindig is magányos lélek maradt, egészen haláláig.
 
 
Partnerprogram

  Pénz...
   Pénz...
    Pénz...
Partner program
Legyen a
partnerünk!

Keressen pénzt,
a mi segítségünkel!
»klikk...«
info@asztralfeny.hu