AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
-Új AsztrálFény oldal
Kincsesbánya - ezotérikus írások Kincsesbánya
Az AsztrálFény - ezotérikus parapszichológia oldalaihoz
kapcsolódó írások, olvasmányok, kivonatok,
jegyzetek, képek, stb.


Vissza a  témakörhöz

Crowley levelezése 7.

Erre a kincsre eddig 15477 alkalommal voltak kíváncsiak.


"G" levél, Szeptember 4.
Cara Soror,
Tégy, mit jónak látsz, ez az egyetlen Szabály. (Do what thou wilt shall be the whole of the Law.)

A "shall be" (az eredeti angol mondatban - a ford.) nem "is". Lásd Liber AL, I, 36, 54, és II, 54. Nem "Perdurabo Mester": lásd Magick XXIX. oldal. A "Care Frater" bőven elegendő.

A 777 gyakorlatilag megvehetetlen, olyan drága. Majdnem mindegyik fontos megfelelés megtalálható a Magick Table I-ben. A másik két könyvet azonnal elküldöm. "Számokkal játékokat dolgozunk ki" - mondja. Sajnálom, hogy nem lát ennél többet. Amikor majd jobb lesz a felszerelése, látni fogja, hogy a Kabbala a legjobb (és majdnem az egyetlen) mód arra, hogy egy értelmes lény azonosítsa önmagát. A Gemátriai módszerek pedig segítenek spirituális igazságok felfedezésében. A Univerzum szerkezetének hálózata nem más, mint a számok, és viszonyaik az Univerzum megértésének kifejezési formája.

(Itt megadja a görög ábécé betőinek számértékét - itt nem kerül közlésre) A görögben és a héberben nincs más mód a számírásra - a mi 1, 2, 3-munk az arabokon át a főníciaiaktól jött. Nincs szüksége többre görögből és héberből, mint ezek az értékek, ezenkívül néhány szent szó - a tudás a használattal együtt nő - és néhány referenciaanyag. Egy tanítvány nem kaphat meghatározott feladatokat azokon az alapokon túl, amiket én adok most Önnek, és ez a levelezés, úgy tőnik, kezd önszántából tiszta alakot ölteni. Már most több van Önnél, mint amennyit csinálni képes. Én pedig csak annyit tehetek, hogy megmondom, reakciói alapján mik azok a feladatok - a sok százból - amelyek elősegítik tanulását és gyakorlását.

"Osiris Amenntiben" - nézze meg a Halottak könyvét. Úgy értettem, hogy talán párhuzamot próbál húzni az ő útjai és a Beavatás Útja között.

Az asztráltest asztrálutazási képességének fejleszthetőségét nagyon fontos a kutatás szempontjából, de még inkább a "Szent őrangyal Tudásának és Beszélgetésének" megszerzésének szempontjából.

Jó ötlet lenne megmutatnia nekem a Pentagram-rituáléjának előadását - elég valószínő, hogy vét benne hibákat. Természetesen végig fogom vezetni önt az O.T.O. rituálékon, egészen a IIIő-ig, amint elég jól ismeri őket. A fokozatok terve a következő:

0ő Vonzódás (ő) a Naprendszerhez; Iő Születés; IIő Élet; IIIő Halál; IVő "Egzaltáció" (felmagasztalás); P.I, "Annihiláció" (megsemmisülés); Vő-IXő Progresszív magyarázat a IIő-hez, igen különleges hivatkozással a gyakorlati Mágia központi titkára.

Így nincs kapcsolat az A.'.A.'. rendszerhez vagy az Életfához, de természetsen van pár analógia.

A javasolt tanulási mód: igen jól megértette a javaslatomat. De senki sem "viheti keresztül" az A.'.A.'. Fokozatain. A Fokozatok szerzeményeit igazolják és bizonyítják - ha ez megvan, új feladatok jelennek meg, lásd One Star in Sight.


Love is the law, love under will.
Felebaráti szeretetben,
666

Ismeretlen Internetes forrásból
2004-01-18


Ennek az írásnak a tetszési indexe: 3   (1 értékelés alapján)
Kérlek értékeld ezt az írást , klikkelj az értékelésednek megfelelő csilllagra,
majd a mehet gombra... köszönöm!

  

Vissza a  témakörhöz


AsztrálFény
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on! Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel.

AsztrálFény
AsztrálFény - Ezoterikus Stúdió
Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 06-30 820-1008
© 1998 - Minden jog fenntartva!

Az AsztrálFény oldalak az Internet Explorer böngészőre vannak optimalizálva.

hirdetés


 
AsztrálFény nyitó oldal AsztrálFény nyitó oldal

 

Kedves Vendég!

Még nem vagy bejelentkezve.
»»
Bejelentkezés
««

Ha még nem vagy regisztrálva:
»»
Regisztráció
««

Jelenleg rajtad kívül
6 vendég
nézegeti az
AsztrálFény
oldalakat

 
Fent vagyunk a Facebook-on is!
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on!
Ha tetszik ez az oldal
ajáld másoknak is ...

 
A jövendő

Ennek az anyagnak egy része automatikusan választ ad sok kérdésre, amelyek foglalkoztattak benneteket - olyan problémákra, amelyeket a tudósaitok kutattak. Megbeszéljük az összes valóságrendszer között meglévő kölcsönhatást, ideértve azokat az érintkezési pontokat is, amelyek mindegyikben közösek.
 
 
Partnerprogram

  Pénz...
   Pénz...
    Pénz...
Partner program
Legyen a
partnerünk!

Keressen pénzt,
a mi segítségünkel!
»klikk...«
info@asztralfeny.hu