AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
-Új AsztrálFény oldal
Kincsesbánya - ezotérikus írások Kincsesbánya
Az AsztrálFény - ezotérikus parapszichológia oldalaihoz
kapcsolódó írások, olvasmányok, kivonatok,
jegyzetek, képek, stb.


Vissza a  témakörhöz

A Föld teremtése

Erre a kincsre eddig 15126 alkalommal voltak kíváncsiak.


A Teremetés:

A nagy robbanás, a Kozmosz keletkezése 15 millárd évvel ezelőtt következett be. A csillagászok távcsöveikkel 9 milliárd fényévre látnak el, számítások alapján jött ki visszaszámolva a 15 milliárd év, ami egyezik a szellemi közlésekkel is. Az - ősbukás - kiszakadás az őstisztaságú világrendből, mely csak messziről látszik óriásnak. Isten szemében csak egy apró bárányfelhő - a Szentírás szerint „elveszett egy”, a 99 igaz között - a táguló Kozmosz.
A Kozmosz egyik legmélyebbre zuhant pontja a Föld. A Föld 4.5 millárd éve fejlődik, és a fejlődés végső szakaszában járunk jelenleg, az utolsó percben, ha egy óra lapján nézzük a fejlődésünket. A földtörténet őskora 2.5 milliárd évig tartott.(ez volt a paleo archaikum kora)

A földtörténetnek több mint a fele, 2.5 milliárd év kellett ahhoz, hogy a földi szellemlégió bukásban holttá merevedett erői a Kegyelem hatására felébredjenek!
További 1 milliárd év - életre ébredt erőink egysejtő fokozata az ős óceán mélyén. És további 400 millió év - erőink többsejtő fokozata az ős óceán mélyén! (prekambrium kora)
A képzeletbeli világóra számlapján, mely a 4.5 milliárd évet 24 óra alatt teszi meg a 24 órából már 21 eltelt , vagyis este 9 óra van, és még mindig csak az ős óceán mélyén, primitív többsejtő fokozatban fejlődnek erőink.
További 150 millió év - az ős óceánban kibontakozó erőink gerinctelen fokozata (kambrium ás szilur) És további 100 millió év az ős óceánban kibontakozó erőink hal fokozata (szilur és devon). Ezután újabb 130 millió év - és az ős óceánból, a sőrő anyagból már felbukkanva - erőink kétéltő fokozata (karbon és perm)
Majd még millió év - az ős óceánból részben kiemelkedve - erőink hüllő fokozata (triász, júra, kréta)
És ezután még 70 millió év - az ős óceánból már teljesen kiemelkedve, erőink kibontakozásának emlős fokozata (Harmadkor). Tehát a világtörténeti világnap órájából 23 óra, 59 perc telt el!
Hátravan még a földtörténet utolsó perce!
Ebben az utolsó percben- az utolsó 3 millió évben - végre megjelenik ezen kibontakozó erők tulajdonosa - maga a mélyrebukott szellem - az ember! Az utolsó percben megjelenik a mélyrebukott szellem, az ősember, a Kegyelem által - a szellem éjszakájából kibontva - hogy elindulhasson a fejlődés útján!
A létünk legjobb példája az, hogy a vízben nehezen mozgunk, majd amikor kijövünk belőle, félig kiemelkedünk, akkor egyre könnyebb a mozgás a számunkra. Ha teljesen kijövünk, akkor megszőnik a víz visszatartó, korlátozó ereje, és ahogyan magasabbra emelkedünk egyre jobban érezzük magunkat. De erről még külön beszélek a szféráknál.
Íme egy örök Krisztusi kijelentés:
„Akinek van - annak adatik, és akinek nincs - attól az is elvétetik -amije lenni látszik!”
Aki csak önmagának él, annak szellemi fejlődése nagyon lassan indul el. Ha pedig az isteni elvekhez csatlakozva mindinkább másokért él, szellemi fejlődése hihetetlenül meggyorsul!
Az emberiség három millió éve.
Az evolúció első fázisa az őshordák időszaka - 2 millió 900 ezer év Tehát az emberiség 3 millió évéből 2 millió 900 ezer évig tartott az őshordák korszaka!
Második fázis - ős közösségek korszaka - 50 ezer év!
Harmadik fázis - ős kultúrák kora - 30 ezer év!
1. Atlantiszi szellemrégió kultúrköre
2. Lemúriai szellemrégió kultúrköre
3. MÚ szellemrégió kultúrköre

Negyedik fázis. Az isteni elvektől való eltérés miatt - az ős kultúrák katasztrofális lezárása. Atlantisz az Atlanti óceánba süllyedt. Lemúria az indiai óceánba süllyedt MÚ a Csendes óceánba süllyedt.
Ötödik fázis. Krisztus előtt 10 ezertől máig. Az aláhullott szellemrégiók újrafejlődése.
1. Atlantiszi utód- mediterrán és európai szellemrégió kultúrköre
2. Lemúria utód - ázsiai szellemrégió kultúrköre
3. MÚ utód - ős amerikai és óceániai szellemrégió kultúrköre
4. Ezután még van egy negyedik szellemrégió a földön. Az ősbukástól máig - a 20. századig -folyamatosan oldódó szellemrégió: az ausztrál és afrikai ős rasszok ős primitív kultúrköre. Az ős hordák és ősközösségek korszaka a 20. századig.
5. És végül a szellemrégió keveredések. A dinamikus atlantiszi utód kirajzásai az összes kontinensre.
Az Atlantiszi, Lemúriai, Mú utódoknak van még egy terhük a feketebőrő szellemrégióval szemben. Az őskultúrák bukásakor, a földrészek elsüllyedésekor aláhullottunk újra az anyag mélyszintjének szelleméjszakájába! Szerencsére nem olyan mélyre, mint az ős bukás volt, úgyhogy 10 ezer év után újra kiemelhetett minket a Kegyelem a fejlődés újraszületéseinek sorozatára! Az Atlantiszi utód rabszolgaként Amerikába hurcolta a néger faj millióit. Mit tesz a Kegyelemő Keveri a szellemcsoportokat, és reinkarnációkkal hol fehér - hol fekete bőrbe öltöztetve - a brutális ok és fájdalmas okozat átéléseinek eszméltető útját adja a Kegyelem!
Az Atlantiszi ember nem felemelte a színesbőrő szellemtársait, hanem kiölte belőle Krisztus hitét. Nagy felelősség és kötelesség most felemelni újra őket, segíteni nekik. Például az ausztrál ős rasszokat az angol és ír Atlantiszi utódok 98 %-ban kiirtották!
Atlantiszi utód: fehér bőrő, mediterrán és európai szellemrégió, fölközi tengeri és észak - Afrika szellemrégió, Arab - török - balkáni szellemrégió
Lemúriai utód: sárga, barna bőrő ember
MÚ utód: vörös bőrő ember

Ismeretlen Internetes forrásból
2004-01-07


Ennek az írásnak a tetszési indexe: 4   (1 értékelés alapján)
Kérlek értékeld ezt az írást , klikkelj az értékelésednek megfelelő csilllagra,
majd a mehet gombra... köszönöm!

  

Vissza a  témakörhöz


AsztrálFény
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on! Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel.

AsztrálFény
AsztrálFény - Ezoterikus Stúdió
Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 06-30 820-1008
© 1998 - Minden jog fenntartva!

Az AsztrálFény oldalak az Internet Explorer böngészőre vannak optimalizálva.

hirdetés


 
AsztrálFény nyitó oldal AsztrálFény nyitó oldal

 

Kedves Vendég!

Még nem vagy bejelentkezve.
»»
Bejelentkezés
««

Ha még nem vagy regisztrálva:
»»
Regisztráció
««

Jelenleg rajtad kívül
3 vendég
nézegeti az
AsztrálFény
oldalakat

 
Fent vagyunk a Facebook-on is!
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on!
Ha tetszik ez az oldal
ajáld másoknak is ...

 
Asztrológia füzetek 2.

A házak területe lehet kisebb, vagy nagyobb, mint 30°. Minél közelebb van egy bolygó a házcsúcshoz, annál erőteljesebb a hatása. Ha középen van csökken, ha a vége felé, akkor alig van hatása. Ha az utolsó 4-5°-on, akkor már a következő házhoz tartozik.
 
 
Partnerprogram

  Pénz...
   Pénz...
    Pénz...
Partner program
Legyen a
partnerünk!

Keressen pénzt,
a mi segítségünkel!
»klikk...«
info@asztralfeny.hu