AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
-Új AsztrálFény oldal
Mai mese - AsztrálFény Mai mese

Ne másokra építs

A FARKAS ÉS A RÓZSA

Bekövetkezett, amitől az emberiség félt; elszabadult egy atomerőmű, és felrobbantotta az egész Földet. Minden élőlény elpusztult. A mennyország kapujánál érthető módon nagy volt a zűrzavar, túl sok lélek érkezett egyszerre, így hát Szent Péter elhatározta, hogy különböző csoportokat hoz létre. A különböző feliratok mögött felsorakozhatnak az odaillő lelkek.

Az egyik táblán ez olvasható: "Csak azok a férfiak, akik a ház urai voltak".

Egy másik táblán pedig ez olvasható: "Azok az urak, akik asszonyi elnyomás alatt éltek."


A "Ház urai" felirat alatt csak egyetlen magányos lélek állt, míg a másik tábla alatt a sor végeláthatatlanul kígyózott végig a Tejúton. Szent Péter kíváncsian kérdezte a magányos lelket:

- Hogy lehet, hogy te egyedül vagy itt?

- Nem tudom - felelte -, az asszony mondta, hogy álljak ide.


Van amikor az asszony mondja, van amikor a férj, van amikor az apa, van amikor az anya - van amikor a guru. Valaki azt mondja neked, hogy állj oda, s te nem tudod, hogy miért. Tudd meg, hogy miért állsz ott! Hallgass ide. Lehet, hogy egy kicsit bonyolult...

 

Ha el is határozod, hogy követsz valakit, kérdezd előbb a szívedet, hogy ő akarja-e követni. Nem azt mondom, hogy senkit ne kövess, mert ha a szíved azt diktálja, akkor azt kell tenned. De mindig a szívedre hallgass, először mindig légy tisztában az érzéseiddel, mert végeredményben a szívednek tartozol felelősséggel. Minden más csak másodlagos. Te vagy a legfontosabb. Te vagy az egész világ középpontja. Ha úgy döntesz, hogy követsz engem, vagy ha úgy döntesz, hogy szannyászin akarsz lenni, ha úgy döntesz, hogy feladod magad nekem, akkor először ezt mélyen belül érezned kell. Máskülönben újra és újra össze fogsz zavarodni, mindig újra felmerülnek a gondolatok: "Mit csinálok én itt? Miért is lettem én szannyászin? Mi a fenének?" Nem lehetsz szannyászin csak azért, mert mások azt mondják. Ezt érezned kell. Ha ez a te belső érzésed, akkor sosem fogsz összezavarodni. Akkor fel se merülnek ezek a kérdések.

A zavar azt jelenti: valami rosszul működik benned. Ha a saját központod irányítja a működésedet, akkor sosem fogsz összezavarodni. Ha valaki más központja szerint működsz, akkor a zavar elkerülhetetlen, és mindig visszatér. De az emberek mindig valaki más - tanácsadók, szakértők - meglátásai szerint cselekszenek. Nem a saját életüket élik. Az ember életét mindig valaki más, külső személy irányítja. Hallgass az érzéseidre. Várj az érzésre. Légy türelemmel, ne siess. És ha az érzés megérkezett és szilárdan érzed, akkor annak erős gyökerei lesznek; azok a gyökerek erőssé tesznek téged is, azok mellett a gyökerek mellett nem fogsz többé összezavarodni.

Ugrás a nyitó oldalra

AsztrálFény
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on! Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel.

AsztrálFény
AsztrálFény - Ezoterikus Stúdió
Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 06-30 820-1008
© 1998 - Minden jog fenntartva!

Az AsztrálFény oldalak az Internet Explorer böngészőre vannak optimalizálva.

hirdetés


 
AsztrálFény nyitó oldal AsztrálFény nyitó oldal

 

Kedves Vendég!

Még nem vagy bejelentkezve.
»»
Bejelentkezés
««

Ha még nem vagy regisztrálva:
»»
Regisztráció
««

Jelenleg rajtad kívül
7 vendég
nézegeti az
AsztrálFény
oldalakat

 
Fent vagyunk a Facebook-on is!
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on!
Ha tetszik ez az oldal
ajáld másoknak is ...

 
Idézetgyüjtemény

A Szeretet és Bölcsesség nagy szintézisét kereső aspiráns ember legnagyobb feladata a „tiszta gondolkodás”, tehát a destruktív, negatív gondolatok teljes eltávolítása mentális tevékenységéből. Ahogy benső erői kiteljesednek, úgy válik tudatos, aktív gondolatforma építővé a tanítvány, és ezzel meghatározza eljövendő fizikai világának minőségét.
 
 
Partnerprogram

  Pénz...
   Pénz...
    Pénz...
Partner program
Legyen a
partnerünk!

Keressen pénzt,
a mi segítségünkel!
»klikk...«
info@asztralfeny.hu