AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
-Új AsztrálFény oldal
Mai mese - AsztrálFény Mai mese

Ne kapaszkodj belém

A FARKAS ÉS A RÓZSA

Osho, öt hónapig ittam a forrás vizéből, de csak még szomjasabb lettem. Nagyon különös a te vized. A meditációm alatt ez a mondat jelent meg bennem. Egy kis édesvizű tó a fekete erdő mélyén, az az óceán forrása.

Osho, te édes is vagy és sós is; most éppen különösen sós. Szomorú vagyok, mert mennem kell. De vissza akarok jönni ehhez a forráshoz, hogy annyira teleigyam magam, hogy végül belezuhanjak.

 

Anand Urmila. Igen, ez igaz, ez így van. Minél többet iszol belőlem, annál szomjasabb leszel. Miért? Mert nem akarom, hogy megelégedj. Inkább egyre elégedetlenebbé teszlek; mert ha megelégedsz velem, akkor sosem érsz el Istenhez. Én azért vagyok itt, hogy felébresszem benned a szomjúságot. Azért vagyok itt, hogy felébresszem benned az éhséget... és egy napon aztán nem leszel más, mint egy merő szomjúság - maga leszel az éhség. És abban a pillanatban felrobbansz, eltűnsz, és megjelenik Isten. Ha velem laknál jól, akkor én az ellenséged lennék, nem a barátod, mert akkor csak rajtam csüngnél, a válaszaimba kapaszkodnál. Én legfeljebb csak az ajtó vagyok. Gyere, menj át rajtam, de ne kapaszkodj belém. Én csak az út kezdete vagyok; a végét neked kell megtalálnod. És tudom, megértem, hogy szomorú vagy, de légy éber a szomorúságodra és ne azonosítsd magad vele. Az ott van, körbe vesz, de az nem te vagy. Használd fel ezt az alkalmat is az éberséged, a figyelésed fejlesztésére. Ha meg tudod figyelni a szomorúságodat, akkor az eltűnik. És ha éber tudsz lenni a szomorúságodra és meg tudod szüntetni az éberségen keresztül, akkor bárhol is vagy, én veled leszek. Lehet, hogy nincs is szükség arra, hogy vissza gyere a forráshoz, mert ha éber vagy, akkor mindig közel vagy hozzám, bárhol is vagy. Akkor mindig közel vagy a forráshoz, bárhova is mész. Ne gondold, hogy a forrás valahol rajtad kívül van. És amikor engem valóban hallgatsz, akkor nem valaki mást, nem egy külső hangot hallgatsz. Akkor olyasvalakit hallgatsz, aki benned van. Akkor a saját belső hangodat hallgatod. Ha szerelembe esel velem, akkor valójában az történik, hogy végre szerelembe estél önmagaddal.

Ugrás a nyitó oldalra

AsztrálFény
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on! Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel.

AsztrálFény
AsztrálFény - Ezoterikus Stúdió
Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 06-30 820-1008
© 1998 - Minden jog fenntartva!

Az AsztrálFény oldalak az Internet Explorer böngészőre vannak optimalizálva.

hirdetés


 
AsztrálFény nyitó oldal AsztrálFény nyitó oldal

 

Kedves Vendég!

Még nem vagy bejelentkezve.
»»
Bejelentkezés
««

Ha még nem vagy regisztrálva:
»»
Regisztráció
««

Jelenleg rajtad kívül
15 vendég
nézegeti az
AsztrálFény
oldalakat

 
Fent vagyunk a Facebook-on is!
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on!
Ha tetszik ez az oldal
ajáld másoknak is ...

 
A tárgyi valóság természetéről

Ön mit gondol, mi a tárgyi világő Lehet, hogy tudatosan sohasem tette fel magának ezt a kérdést, de valamennyiünknek van róla véleményünk, és akár tudjuk, akár nem, aszerint végezzük mindennapi tevékenységünket. Tárgyi világnak nevezek mindent, amivel bármilyen módon kapcsolatba kerülünk: csillagok, székek, események, kövek, virágok - a teljes anyagi létünk.
 
 
Partnerprogram

  Pénz...
   Pénz...
    Pénz...
Partner program
Legyen a
partnerünk!

Keressen pénzt,
a mi segítségünkel!
»klikk...«
info@asztralfeny.hu